Rüyada Kuyruk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kuyruk görmek neye işaret eder? Rüyada kuyruk görmenin anlamı nedir? Rüyada kuyruk görmek ne anlama gelir ve rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanır? İşte cevapları...
Rüyada Kuyruk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kuyruk Görmek

Rüyada Kuyruk Görmek

Rüyada kuyruk görmek, genel olarak rüya sahibinin iş ya da sosyal hayatına yorumlanmaktadır. Kişinin iş ya da sosyal hayatında içinde bulunduğu çevre ile hareket ettiğine ve bu şekilde kendini hem mutlu hem de güvende hissettiğine işaret etmektedir. Ayrıca insanların arasını bozmak için çıkartılmış dedikodulara yorulur.


Rüyada Kuyrukta Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kuyrukta olduğunu görmesi kuyrukta olduğunu görmek, kişinin iş ya da sosyal hayatında yeni kişiler ile tanışacağına delalet eder.


ruyada-kuyruk-gormek.jpg

Rüyada kuyruk görmenin anlamı, iş hayatında veya sosyal yaşantında içinde bulunduğu ekip ile hareket ettiğine ve bu şekilde kendini hem çok daha mutlu hemde çok daha güvende hissetmekte olduğuna delalet edilir. Aynı zamanda, rüya sahibini insanlar arasında kötülemek için çıkartılmış dedikodulara yorumlanmaktadır.


Rüyada Kuyrukta Beklerken Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kuyrukta beklerken görmesi kuyrukta beklemek, kişinin, iş hayatında sabır gösterilirse çok iyi yerlere geleceğine işaret eder. Rüyada kuyrukta beklemek, kişinin bazı insanlar ile arasının açılacağı, kötü günleri geride bırakıp huzurlu günlerle yüzleşeceği manasına gelir.


Rüyada Kuyruğu Olduğunu Gören Kadın

Rüya sahibinin rüyasında kuyruğu olduğunu görmesi kuyruğu olduğunu gören kadın, insanlar tarafından dedikoduya uğrar. Rüyada kuyrukta olduğunu gören kadın öğrenci ise eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çalışıyorsa iş hayatında sıkıntıya gireceğine, ev hanımı ise maddi gücünü yitireceğine alamettir.

Rüyada Kuyruk


Rüyada Kuyruğunu Kesen Kimse Görmek

Rüyada kuyruğunu kesen kimse görmek, maddi ve manevi olarak çok büyük zarara uğramaya yorumlanır. Rüyada kuyruk kesmek, hayallerden vazgeçmeye ve işsiz güçsüz olmaya işarettir. Kişinin başarısız olacağına yorulur.


Rüyada Tüylü Hayvan Kuyruğu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tüylü hayvan kuyruğu görmesi, rüyayı gören kişinin, uzaktaki bir akrabasından para ya da mal kazanacağına delalet edilir. Rüyada tüylü hayvan kuyruğu bolluk ve berekete işarettir. Kişinin elinin bol olduğuna delalet eder.


Rüyada Kuyruk Tuttuğunu Görmek

Rüyada kuyruk tuttuğunu görmek, rüya sahibi için hayırlı bir habere ya da hediyeye yorulur. Rüyada kuyruk tutmak, hayırlı haberin arkasından gelecek paraya veya sağlığa yorulmaktadır. 


Rüyada Kuyruğun Tüylerinin Dökülmesi

Rüya sahibinin rüyasında kuyruğun tüylerinin döküldüğünü görmesi, rüyayı gören kişinin bir kısmeti eline geçireceğine işaret edilir. Rüyada kuyruğun tüylerinin dökülmesi dünya evine girmeye veya feraha ermeye delalet eder.


Rüyada Yılan Kuyruğu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yılan kuyruğu görmesi, rüyayı gören kişinin hayatında her taraftan tehlike gelebileceğine işaret eder. Rüyada yılan kuyruğu görmek, en sıkıntılı rüyalardandır. Kişinin büyük bir sorunla uğraşmak zorunda kalacağına, yıpranacağına ve yorgun düşeceğine yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.