Rüyada Kürtaj Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kürtaj görmenin manası nedir ve nasıl yorumlamalıdır? Rüyada kürtaj görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Kürtaj Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kürtaj Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kürtaj görmek, kişinin günaha girmesine, kusurlu işler yapmasına ve kötü kişiler ile bulaşmaya yorulur. Rüya sahibinin hayatının ve düzeninin alt üst olacağına, bazı sağlık sorunları ile karşılaşılacağına delalet eder.

Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafında olumsuz yorumlanan bu rüya, sıkıntı, zorluk ve zahmet anlamına gelmektedir.

Rüya yorumlarında rüyada kürtaj görmenin rüya tabiri ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kürtaj Olduğunu Görmek

Rüyada kürtaj olduğunu görmek, kişinin kusurlu bir iş yapacak olmasına ve bu nedenle zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

ruyada-kurtaj-gormek.jpg

Rüyada kürtaj görmek, rüya sahibinin işlediği günahların çok fazla olduğunu bildiğine, bu yüzden de ahiret hayatını düşünmeye başlayacağı demektir. Kişinin kendisine çeki düzen verip Allah'a kulluk etmek için çaba göstereceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Kürtaj Yaptırmak

Rüyada kürtaj yaptırmak, genel olarak sıkıntı ve zorluk anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin kendi eliyle kendine zarar verecek bir yanlışa düşmesine alamet eder.


Rüyada Kürtaj Olmaktan Vazgeçmek

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçtiğini gören kişinin rüyası iyiye yorulur. Belalı bir işten ya da durumdan son anda kurtulacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kürtaj Yaptıran Birini Görmek

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek, rüya sahibinin yanlış seçimler yaparak hiç olmadık kimselerle hareket edeceğine delalet eder. Başını belaya sokacağı anlamına gelir.


Rüyada Bebek Aldırdığını Görmek

Rüyada bebek aldırmak, rüya sahibinin adına leke sürecek işlere bulaşacağına delalet eder. Kazancının haram hale geleceğine işaret eder.


Rüyada Arkadaşının Bebek Aldırdığını Duymak

Rüyasında arkadaşının bebek aldırdığını duyan kişinin, çevresindeki dostlarını çok sevdiğine dolaşır. Onlara bir yanlışı olmadığına, sorumluluk sahibi ve disiplinli birisi olduğuna delalet eder.


Rüyada Kürtajla Alınmış Bebek Görmek

Rüyasında kürtajla alınmış bebek gören rüya sahibinin, büyük bir günah işleyeceğine delalet eder. Ruh halinin bozulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceği anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum