Rüyada Kundak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kundak görmek ne manaya gelir? Rüya tabirleri kitaplarında kundak hakkında hangi ifadeler yer almaktadır? İşte merak ettiğiniz tüm soruların cevapları...
Rüyada Kundak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kundak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kundak görmek, aileye katılacak olan yeni bir üyeye yorulur. Aynı zamanda rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve mutlu edecek bir habere de delalet etmektedir.

Rüyada kundak görmek, bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin yardıma muhtaç olan birine el uzatmasına yormaktadır.

Rüya tabirlerinde rüyada kundak görmenin anlamı ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kundakta Bebek Görmek

Rüyada kundakta bebek görmek farklı şekillerde yorumlanabilmektedir. Bu rüya evli bayanlar için, gebe olduklarını öğrenmeye işaret eder. Bazı tabircilere göre ise kişinin sabırlı olması gerektiğine delalettir. 


Rüyada Boş Kundak Görmek

Rüyada içi boş kundak görmek, kişinin hayal kırıklığına uğramasına ve hevesinin kursağında kalmasına yorumlanmaktadır.


Rüyada Kundak Bezi Görmek

Rüyada kundak bezi görmek, kişinin çocuğa yorumlanır. Rüyasında bir kundak bezine sarılmış birini görmek, kadın ise, çocuk doğuracağına delalet eder.


Rüyada Mavi Kundak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mavi kundak görmesi, kişinin yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına işaret eder.


kundak.jpg

Rüyada kundak görmek, aileye katılacak yeni bir üyeye işaret olduğu gibi, kimi zaman da rüya sahibinin yardıma muhtaç birine göz kulak olacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada kundak görmek,kişinin himayesine alarak o kişinin geleceğine önemli katkılarda bulunacağı anlamına gelmektedir. 


Rüyada Mavi Kundakta Bebek Görmek

Kişinin rüyasında mavi kundakta bebek olduğunu görmesi, kişinin emrinde çok sayıda kişi çalıştıracağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalettir.


Rüyada Kundakta Ağlayan Bebek Görmek

Rüyada kundakta ağlayan bebek görmek, kişinin moralinin yükseleceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına yorulur.


Rüyada Pembe Kundak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında pembe kundak görmesi, kişinin  kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işarettir.


Rüyada Beyaz Kundaklı Bebek Görmek

Kişinin rüyasında beyaz kundaklı bebek görmesi, rüya sahibinin hayal kırıklığına, makbul olan şeylere rivayet etmektedir.


Rüyada Kundak Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada kundak görmek, kişinin ruhsal olarak zayıf ve mutsuz olduğunu simgelemektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.