Rüyada Kümes Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kümes görmek ne anlama gelir ve rüyanızda kümesten yumurta topladığınızı gördüyseniz bu nasıl yorumlanır? Kümes rüyaları ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.
Rüyada Kümes Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kümes Görmek

Rüyada Kümes Görmek

Rüyada kümes görmek, rüya sahibinin huzura ve mutluluğa ereceğine yorulmaktadır. Kişinin hayallerini süsleyen bir hayat yaşamasına, zenginliğe ve rahatlığa rivayet eder. Genel olarak bu rüya, kişinin bir ömür lüks içerisinde yaşamasına delalet eder.

Rüya yorumlarında rüyada kümes görmenin rüya tabiri ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kümes Yapmak

Rüyada kümes yapmak, aile kurmaya yorulmaktadır. Rüya sahibinin yaşayacağı aile saadetine ve huzura işaret etmektedir. Rüyada kümes yaptığını görmek, rüya sahibin ailesiyle arasının iyi olacağına, hanesinden huzurun eksik olmayacağına, hayallerine ulaşıp makam sahibi olmaya işaret eder. Rüya sahibinin kümes  yaptığını görmesi en hayırlı rüyalardan birisidir.

ruyada-kumes-gormek.jpg

Rüyada kümes görmek, kişinin mutlu bir yuva sahibi olmak isteyeceğine, eşiyle birlikte sakin bir hayat isteyeceği demektir. Rüya sahibinin evlatları olacağına, ailesiyle birlikte dertlerden, sıkıntılardan uzak huzurlu bir hayat süreceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Kümesten Yumurta Toplamak

Rüyada kümesten yumurta toplamak, zenginlik, makam, ün ve itibar anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda, helal kazanç olarak da yorumlanmaktadır. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyayı gören kişinin şans oyunundan büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada Tavuk Görmek


Rüyada Kümes Hayvanı Görmek

Rüyada kümes hayvanı görmek, kişinin, çok zorluk, yokluk ve sıkıntı çekse bile çalışkanlığı sayesinde istediği kariyere ulaşacağına delalet eder. Rüyada kümes hayvanı görmek, rüyayı gören rüya sahibinin bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağına alamet etmektedir.


Rüyada Kümes Temizlemek

Rüyada kümes temizlediğini görmek, kişinin, günahları için tövbe etmesine alamet eder. Rüyada kümes temizlemek, rüya sahibinin yardıma muhtaç birisine maddi ve manevi destek sağlayacağına işaret eder.


Rüyada Kümes Dolusu Tavuk Görmek

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek, rüya sahibinin arkadaşlarıyla, dostlarıyla ya da akrabalarıyla bir araya gelip kafa dağıtmasına ve stres atmaya işarettir.


Rüyada Kümeste Yumurta Görmek

Rüyasında kümeste yumurta gören kişinin, yaşadığı fakir hayattan kurtulmak için, haram para yiyeceğine, kötü yola düşeceğine, kişiye kötü alışkanlıklar edindirecek arkadaşlar edineceğine yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.