Rüyada Kumarhane Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyanızda kumarhane görmenin anlamları nelerdir? Rüyada kumarhanede para kazanmanın ya da kumarhane işletmenin ne anlama geldiğini ve farklı rüya tabirlerini sizler için haberimizde bir araya getirdik. İşte kumarhane görmenin rüya yorumları...
Rüyada Kumarhane Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kumarhane Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kumarhane görmek, kişinin cesur ve gözü kara olmasına yorulmaktadır. Rüya sahibinin, tehlikeye yakın durduğu ve bundan çekinmediğine, kafasına koyduğu hedefi gerçekleştirmek için son derece cesur ve fedakar davranabildiğine delalet eder.

Rüyada kumarhane görmek, bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin etrafındaki dişli, güçlü, kararlı rakiplere ve kötü niyetli, fesat ve iki yüzlü düşmanların varlığına yormaktadır.

Rüya tabirlerinde rüyada kumarhane görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kumarhanede Para Kazanmak

Rüyada kumarhanede para kazandığını görmek, iyiye yorulmaz. Kişinin kazancına ve emeklerine göz dikecek bazı insanların varlığına işaret etmektedir.


Rüyada Kumarhanede Çalışmak

Rüyayı gören kişinin çalışmaların, hayallerin ve beklentilerin karşılığını göremeyeceğine delalet eder.


Rüyada Kumarhanede Olmak

Rüyada kumarhanede olmak, yanlış kişiler ile yapılmış ortaklıklara ve bundan acı tecrübeler edinmeye alamettir.


Rüyada Kumarhane İşletmek

Rüya sahibinin, yaptığı yatırımların boşa gideceğine ve bundan dolayı maddi gücün azalmasına delalet eder.


ruyada-kumarhane-gormek.jpg

Rüyada kumarhane görmek, tehlikeye yakın durmaya, bundan çekinmeme demektir. Kafaya konan hedefi gerçekleştirmek için cesur olmaya,  hiçbir fedakarlıktan ve özveriden de kaçınmama anlamına gelmektedir.


Rüyada Kumarhaneye Gitmek

Rüya sahibinin, dost sandığı kimselerden büyük düşmanlıklar görmesine ve bu nedenle hem hayal kırıklığı hem de şaşkınlık yaşamaya yorumlanmaktadır.


Rüyada Kumarhane Soyduğunu Görmek

Rüyada kumarhaneyi soyduğunu görmek, kişinin kötü, çirkin davranışlarda bulunacağına, çevresindeki sevdikleriyle ağır sözlü bir tartışma yaşayacağına ve kusurlu işler yapacağına alamet eder. 


Rüyada Kumar Oynadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kumar oynadığını görmesi, kavgaya, düşmanlığa ve zahmete yorulur. Kumar oynayıp karşısındakine üstün gelen, uyanık iken de düşmanına galip geleceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.