Rüyada Kuma Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kuma görmek neye işarettir? Rüyada hamile kuma görmek ne anlama gelir? Rüyada kuma geldiğini görmek, rüyada çirkin bir kuma görmek gibi rüyada gördüklerinizin tabiri ve anlamları.
Rüyada Kuma Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kuma Görmek

Rüyada kuma görmek, kişinin kederleneceğine ve dertleneceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında kuma görmesi, kişinin borçlarının artacağına, kısmetinin kapanacağına, uğursuzluk yaşayacağına ve iftiraya maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada Kuma Görmek


Rüyada Kuma Geldiğini Görmek

Rüyada kuma geldiğini görmek, kişinin sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında kuma geldiğini görmesi, kişinin rızkının kesileceğine, maddi anlamda sıkıntılar yaşayacağına ve destek isteyeceğine rivayet eder.


Rüyada Kuma Olarak Evlendiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kuma olarak evlendiğini görmesi, kişinin maddi anlamda bol kazanç elde edeceğine işaret eder. Kişinin rüyasında kuma olarak evlendiğini görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda biriyle tanışacağına ve onunla evleneceğine delalet eder.


Rüyada Hamile Kuma Görmek

Rüyada hamile kuma görmek, rüya sahibinin bütün dert ve sıkıntılarından kısa bir süre sonra kurtulacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin rüyasında hamile kuma görmesi, kişinin kötülüğünü isteyen kimselerin varlığına alamet eder.


Rüyada Çirkin Bir Kuma Görmek

Rüyada çirkin bir kuma görmek, kişinin sevmediği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında çirkin bir kuma görmesi, kişinin üzücü haberler alacağına, kötü günler yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Kuma Görmek

Rüyada kuma görmek, kişinin yakın zamanda iftiralara maruz kalacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında kuma görmesi, kişinin sırların ortaya çıkacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Kadının Üzerine Kuma Getirildiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kadının üzerine kuma getirildiğini görmesi, kişinin üzüleceğine ve kederleneceğine yorulur. Kişinin rüyasında kadının üzerine kuma getirildiğini görmesi, rüya sahibinin bütün belaları üzerine çekeceğine alamet eder.


Rüyada Erkeğin Kuma Getirdiğini Görmek

Kişinin rüyasında erkeğin kuma getirdiğini görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda kazancının azalacağına, sıkıntılar yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında erkeğin kuma getirdiğini görmesi, kişinin iş hayatında girdiği bir ihaleyi kaybedeceğine delalet eder.


Rüyada Eşinin Kuma Getirdiğini Görmek

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek, rüya sahibinin çok büyük bir dert içinde kalacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında eşinin kuma getirdiğini görmesi, kişinin keyfinin kaçacağına ve rızkının azalacağına alamet eder.


Rüyada Kuma ile Kavga Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kuma ile kavga ettiğini görmesi, kişinin maddi anlamda sıkıntılar yaşayan bir kimseye yardım edeceğine alamet eder. Rüyada kuma ile kavga ettiğini görmek, rüya sahibinin yakın zamanda bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kuma Dövdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kuma dövdüğünü görmesi, kişinin içindeki kin ve nefreti kusacağına ve sabrının tükeneceğine rivayet eder. Rüyada kuma dövdüğünü görmek, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda zararaa uğrayacağına işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.