Rüyada Kum Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kum görmenin anlamı ve tabiri bu yazımızda yer alıyor. Tüm sorularınızın cevapları rüya tabiri kitaplarından derlediğimiz bu haberimizde...
Rüyada Kum Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kum Görmek

Rüya sahibinin pek çok konuyla aynı anda ilgilenmek zorunda kalacağına delalet eder. Güce, kudrete ve paraya yorulur. Kişinin istekleri zaman içerisinde gerçekleşecek ve mutlu olacaktır. Zenginliğe ve çok çalışmaya yorumlanmaktadır. Düşmanlıkların son bulmasına rivayet eder. Aynı zamanda rüyada kum görmek, mal ve mülk demektir.

Rüyada Kum Görmek

Rüyada Evde Kum Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyada evde kum görmek, rüya sahibinin gün geçtikçe yaptığı projelerle kendisini kanıtlayacağına ve maddi kazancını arttıracağına işaret eder. Kişinin girişimci bir yapısı olacağına, her türlü konuda ufak da olsa bir bilgisinin olacağına, toplumda saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada Beyaz Kum Görmek

Rüyada beyaz kum görmek, kişinin beklediği bir yerden çok para geleceğine, bu parayı fırsata dönüştürüp iş kuracağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin ilk başlarda beklediği kazancı elde etmemesine rağmen işinde çok fazla emek vererek bir yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada Kum Temizlemek

Kişinin hayatında bazı değişimlerin meydana geleceğine yorumlanmaktadır. Kazancını hayırlı işlerde kullanacağına delalet eder. Sorunların ve sıkıntıların oradan kalkmasına, rahata kavuşmaya işaret eder. Özellikle aile içindeki kıskançlıkların son bulması yönünde tabir edilir. Kum temizlemek, mutluluğun habercisidir. Kişinin hayatında önemli adımlar atmasına yorumlanmaktadır.

Rüyada Kum Elemek

Kum elemek, yorumculara kötülüklerden arınma anlamına gelir. İş hayatında kazancın artacağına rivayet eder. Hayallerine kavuşmak için çok çalışacağına, ailesinin gururlandıracağına yorumlanmaktadır. Özellikle iş hayatında rahat edeceğine rivayettir. Kazanca, güce ve hayra yorulur. Sakin kalmalı insanlarla olan ilişkilerini düzene sokmalıdır.

Rüyada Kum Fırtınası Görmek

Rüyada kum fırtınası görmek, kişinin ailesiyle ufak tefek kavgaları olsa da onları çok sevdiğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin çok sevineceği haberler alacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada Sarı Kum görmek

Rüyada sarı kum görmek, rüyayı gören kişinin kazanmış olduğu malları hayırlı bir şekilde harcayacağı anlamına gelmektedir. Ayrıca rüya sahibinin çok iyimser birisi olacağına da delalet etmektedir.

Rüyada Kum Yığını Görmek

Rüyada kum yığını görmek ve onun üzerinde oturmak, kişinin çok fazla para ve mülk sahibi olacağı anlamına gelmektedir. Rüyada çok fazla kum yığını görmek, ayrıca hesabı edilmemiş mala da yorumlanabilmektedir.

Rüyada Kumun Nehir Gibi Aktığını Görmek

Rüyada kumun nehir gibi aktığını görmek mal alım satımına işarettir. Rüya sahibinin karlı yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada Kum Topladığını Görmek

Rüyada kum topladığını gören kimsenin uzun zamandır biriktirdiği parayı hayırlı bir iş için harcayacağına, rüya sahibinin günahlarından arınıp Allah yolunda ilerleyeceğine de rivayet etmektedir.

Rüyada Kuma Gömüldüğünü Görmek

Rüyada kuma görüldüğünü gören kimse kendini gerçek hayatta çaresiz hissetmektedir. Anlayışsız insanlarla bir arada yaşadığını hisseden kişinin ortada kalması kimseye ayıp etmemek için kendini üzdüğüne işarettir.

Rüyada Kumda Yürüdüğünü Görmek

Rüyada kumda yürüdüğünü görmek, rüya sahibinin yaşlılık dönemlerinde bir hastalığa yakalanacağına, bu hastalığın tedavisi olmayacağına işarettir. Rüya sahibinin hayatının alt üst olacağına da delalet eder.

Rüyada Kuma Saplandığını Görmek

Rüyada kuma saplandığını görmek rüya sahibinin yaşayacağı büyük hayal kırıklığına işaret eder. Kişinin sıkıntılı bir döneme gireceğine de yorulmaktadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum