Rüyada Kule Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kule görmek ne anlama gelir ve rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanır? Rüyada kule görmek neye işaret eder? Rüyada kuleye çıkmak ne anlama gelir? Rüyada kule görmek ile ilgili tabirlerin işte cevapları...
Rüyada Kule Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kule Görmek

Rüyada Kule Görmek

Rüyada kule görmek, rüya sahibinin kişiliği hakkında bilgi vermektedir. Rüyayı gören kişinin, kibirli, kendini beğenmiş ve burnu havada bir insan olduğuna yorulmaktadır. Rüya sahibinin bu davranışlarını acilen bırakması gerekeceğine delalet etmektedir.

 

Rüya yorumlarında rüyada kule görmenin rüya tabiri ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kuleye Çıktığını Görmek

Rüyada kuleye çıktığını görmek, iş hayatında kazanılan başarılara ve güzel gelişmelere yorumlanmaktadır. Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından rüya sahibinin kötü huylarına yorulan bu rüya, aynı zamanda kişinin bu huyları yüzünden insanlar tarafından sevilmeyen biri olduğunu anlamına da gelmektedir


Rüyada Beyaz Kule Görmek

 Rüya sahibinin rüyasında beyaz kule görmesi kişinin günahlarından arınacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.


Rüyada Denizin Ortasında Kule Görmek

Rüya sahibinin rüyasında denizin ortasında kule görmesi kişinin yalnız ve kimsesiz hissedeceğine, bencil davranışları yüzünden çevresindeki insanları kendinden uzaklaştıracağına rivayet eder.


kule-002.jpg

Rüyada kule görmek, kişinin insanlar tarafından sevilmeyeceğine, kötü ve olumsuz örnek olacak davranışlar sergileyeceğine, kendisine çeki düzen vermesi gerekeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Kuleye Tırmandığını Görmek

Rüyada kuleye tırmandığını görmek, rüya sahibinin, kariyer hayatında dikkatli ve özenli davrandığına işaret eder. Rüyada kuleye tırmandığını görmek, rüya sahibinin yetim bir çocuğa yardımda bulunacağına alamet eder. 


Rüyada Kuleden Düştüğünü Görmek

Rüyada kuleden düştüğünü görmek, kişinin çok uzun zamandır iyi giden iş hayatında kötü günler geçireceğine yorumlanır. Rüyada kuleden düştüğünü görmek, rüya sahibinin hayallerine kavuşacağına işaret eder.


Rüyada Kulenin Yıkıldığını Görmek

Rüyada kulenin yıkıldığını görmek, aile ya da sosyal hayat içerisinde değer verilen bir kişinin kaybedilmesine alamettir.


Rüyada Kuleyi Onarmak

Rüyada kuleyi onardığını gören kişinin, iş ya da aile hayatındaki sorunlar ile tek başına mücadele verdiğine işaret etmektedir. Rüyada kuleyi onarmak, en hayırlı rüyalardan birisidir. Rüya sahibinin hanesinde bereketin bozulmayacağına alamet eder.


Rüyada Kule Yaptırmak

Rüyada kule yaptırmak, yapılacak yeni işler ve projeler sonucunda, büyük miktarda para kazanmaya delalettir. Rüyada kule yaptırdığını görmek, rüya sahibinin işlerinde hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.


Rüyada Kulede Bulunduğunu Görmek

Rüyada kulede bulunduğunu görmek, kişinin işinde yükselmesine ve çok iyi para kazanmasına yorulmaktadır. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada kulede bulunduğunu görmek, rüya sahibinin Allah yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.