Rüyada Kuduz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kuduz görmek ne manaya gelir? Rüyasında kuduz gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Tüm sorularınızın cevapları rüya tabiri kitaplarından derlediğimiz bu haberimizde...
Rüyada Kuduz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kuduz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kuduz köpek ya da kuduz olmuş bir hayvan görmek, genellikle bir düşmanın varlığına yorulmaktadır. Rüya sahibinin uyarı niteliği taşıyan bu rüya, kişinin çevresinde bulunan ve ona zarar vermek için elinden gelini yapacak olan düşmana delalet eder.

Bazı rüya sözlüğü yazarları tarafından farklı şekillerde yorumlanabilen bu rüya, bazen kişinin düşmanını yenmesine bazen ise düşmanı tarafından alt edileceğine delalet etmektedir.

Rüya tabirlerinde rüyada kuduz görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kuduz Köpeğin Isırması

Rüyanızda kuduz köpek tarafından ısırılmak, hayra alamet eder. Rüya sahibinin düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.


Rüyada Kuduz Köpek Öldürmek

Rüyanızda kuduz köpeği öldürmek, gerçek hayatta düşmanlarını yenecek olmaya delalet eder. Kişinin hedeflerine kolay bir şekilde ulaşacağına da yorulur.


Rüyada Kuduz Olmak

Rüya sahibinin içindeki duyguları, öfkeyi bastırıyor olmasını simgelemektedir. 

ruyada-kuduz-gormek.jpg

Rüyada kuduz köpek veya kuduz olmuş bir hayvanla karşılaşmanız size kin besleyen bir kişinin olduğu demektir. Eğer kuduz olmuş hayvan size rüyanızda zarar vermişse, düşmanınız size zarar vermek için planlar içine girmiş anlamına gelmektedir.


Rüyada Kuduz Olan İnsan Görmek

Kişinin rüyasında kuduz olan insan görmek, rüya sahibinin uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur. Kişinin iş konusunda büyük atılımlar yapacağına delalet eder.


Rüyada Kuduz Aşısı Olduğunu Görmek

Rüyada kuduz aşısı olduğunu görmek, kişinin girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağı demektir. Rüya sahibinin yönetici veya patron koltuğuna oturacağına yorulur.


Rüyada Kuduz Kedi Görmek

Rüyada kuduz kedi görmek, rüya sahibinin yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayettir. Kişinin kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, inancının eksileceğine delalet eder.


Rüyada Kuduz Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin içsel öfkelerini, kinini ve nefretini fazlasıyla saklıyor olmasını göstermektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum