Rüyada Kör Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kör görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen körün neye alamet ettiği konusunda tüm sorulara cevap veriyoruz.
Rüyada Kör Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kör Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kör görmek, genellikle şanssızlık, kısmetsizlik ve uğursuzluk olarak yorumlanır. Rüya sahibinin kötü kişiler ile karşılaşıp, sorunlar yaşayacağına delalet eder. Genel olarak olumsuz yorumlanan bu rüya, kişinin üzücü ve moral bozucu haberler almasına da delalet eder.


Rüyada Kör Olmak

Rüyada kör olduğunu görmek, kişinin karşısına çıkacak hayırlı ve büyük bir kısmete yorulmaktadır.

ruyada-kor-gormek.jpg

Rüyada kör görmek, kişinin uğursuz ve şanssız birisi olduğuna, her yaptığı işte mutlaka bir sorunun olacağı demektir. Rüya sahibinin bu şanssızlıklarından kafayı yiyecek duruma geleceğine, ruh halinin bozulacağına, kötü insanlar tanıyıp kişiyi zorla kötü yola sokacakları anlamına da gelmektedir.


Rüyada Kör Kadın Görmek

Rüyada kör kadın görmek, evin hanımına yorulmaktadır. Bu kişinin, ağzının sonra derece sıkı, gördüğü ya da işittiği şeyleri kimseyle konuşmayan bir kimse olmasına işaret etmektedir.


Rüyada Birini Kör Etmek

Rüyada birini kör ettiğini görmek, rüya sahibinin kendisine çok güvenen bir kişiye karşı hata yapacağına delalettir.


Rüyada Tek Gözün Kör Olması

Rüyasında tek gözünün kör olduğunu görmek, kişinin ahiret hayatını düşünmeden yaşıyor olmasına alamet eder.


Rüyada Araba Sürerken Kör Olduğunu Görmek

Rüyasında araba sürerken kör olduğunu gören kişinin, çocukça davranışları olduğuna, yaşının ilerlemesine rağmen çocukça davrandığı için hayatında bir çok yanlış yapacağına işarettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum