Rüyada Kolonya Görmek, Koklamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kolonya görmenin ne anlama geldiğini ve farklı rüya tabirlerini sizler için haberimizde bir araya getirdik. İşte kolonya görmenin rüya yorumları...
Rüyada Kolonya Görmek, Koklamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kolonya Görmek

Var olan sorunların ortadan kalkmasına delalet eder. Kişinin elde edeceği başarıda akrabalarının gözü olabileceği manasına gelmektedir. Kötü insanları hayatından çıkaracağına işarettir. Rüya sahibi özellikle günlük yaşantısında karşılaşacağı olumsuz olaylara karşı hazırlıklı ve güçlü duracaktır.

Rüyada Kolonya Görmek

Rüyada Kolonya Şişesi Görmek

Rüyasında dolu kolonya gören kişinin, hayatının bolluk ve bereket içerisinde geçeceğine, hafif bir hastalığa yakalanacağına hastalığının zaman içerisinde geçeceği rivayet edilir. Rüya sahibi hayatında tecrübe ettiği pek çok şey sayesinde kötü olaylara karşı güçlü bir şekilde ayakta kalacaktır. Rüya sahibi akrabalarının büyük bir bölümünden takdir toplayacaktır. Bu durum ailesini de gururlandıracaktır.

Rüyada Kolonya Koklamak

Rüyada kolonya koklamak, kişinin şifa bulmasına ve dertlerinden kurtulmasına yorulmaktadır. Rüyada kolonya koklamak kişinin elde edeceği kazanç sayesinde maddi anlamda güçleneceğine delalet eder. Bu durum bazı insanların gözüne batacaktır fakat rüya sahibi umursamayacaktır.

Rüyada Kolonya Şişesinin Kırılması

Rüyada kolonya şişesinin kırılması, rüyayı gören kişinin maddi zarara uğrayacağı anlamına gelmektedir. Rüyada kolonya şişesinin kırılması aynı zamanda sıkıntı ve stresli günler manasına gelir. Rüya sahibi bu süreçte ailesinden destek almalıdır. Bu destek hem maddi hem de manevi olabilmektedir.

Rüyada Kolonya Sürmek

Rüyada kolonya sürdüğünü görmek, kişinin toplum tarafından sevilen ve sayılan bir insan olacağını göstermektedir. Rüyada kolonya sürmek, doğru yolu bulma anlamına gelir. Kişinin haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada Kolonya Almak

Rüyada kolonya almak, kişinin sevdiği kişiye kavuşacağı ve bir ömür mutlu olacağını göstermektedir. Rüyada kolonya almak, kişinin elindekinin değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Rüya sahibi uzun bir tatile çıkacaktır. Bu tatil herkes için doğru ve hayırlı olacaktır. Rüyada kolonya görmek, kişinin zorlu bir süreç içerisine gireceğine, ailesinin daima yanında olacağı demektir. Rüya sahibinin şansız olacağına bu nedenle de sürekli mutsuz olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Kolonya İçmek

Rüyada kolonya içmek, haram mal anlamına gelir. Rüya sahibinin hak etmeden, alın teri dökmeden bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada Kolonya Tutmak

Rüyada kolonya tutmak, rüya sahibinin kişiliğine yorulur. Rüyayı gören kişinin alçak gönüllü, yardımsever ve güler yüzlü oluşuna rivayet eder.

Rüyada Kolonya Dökmek

Rüyada kolonya döktüğünü gören kişinin, iş hayatında büyük zarara uğrayacağına, işlerinin tersine döneceğine, emek vererek ulaştığı makamından düşeceğine delalet eder.

Rüyada Kolonya Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kolonya görmenin psikolojik yorumu kişinin temizliğe çok önem verdiğini, titiz olduğunu, odasını veya evini her zaman temiz tuttuğuna işarettir.

Rüyada Kolonya Şişeleri Görmek

Hayır ve rızka yorulur. Sıkıntılarından kurtulacağına, size kötülük yapmak isteyenlerin işi rast gitmeyeceği anlamına gelmektedir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Koku GörmekRüyada Parfüm Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum