Rüyada Kol Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kol görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında kol saati ya da kol düğmesi gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada kol görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Kol Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kol Görmek

Rüyada Kol Görmek

Rüyada kol görmek, aile içerisindeki bir erkeğe yorulur. Evin geçimini sağlayan bu kişinin, paylaşımcı, yardımsever ve geniş yürekli bir kimse olduğuna delalet eder.

Rüyada kol görmek bazı tabircilere göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin iş konusunda yaşadığı yalnızlığa ve zorluğa yormaktadır.

Rüya tabirlerinde rüyada kol görmenin manası ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kol Kesilmesi

Rüyada kol kesilmesi, kötü ve olumsuz anlamlar içermektedir. Rüya sahibinin yas tutacağı olaylar yaşamasına işaret eder. Rüyada kolun kesildiğini görmek, kişinin büyük bir felaket ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.


Rüyada Kolun Kırılması

Rüyada kolun kırılması, genellikle uğursuzluk olarak yorumlanır. Kişinin geri dönüşü olmayan yollara gireceğine ya da hastalığa yakalanacağına delalet eder. Rüyada kol kırılması, en hayırsız rüyalardan birisidir. 


Rüyada Kıllı Kol Görmek

Rüyada kıllı kol görmek, sıkıntı ve soruna yorulmaktadır. Rüya sahibinin işlerinin aksayacağı ve geçim sıkıntısı çekeceği anlamına gelir. Rüyada kıllı kol görmek, kişinin sıkıntılarla ve sorunlarla uğraşacağına, kendisine yardım eden birisinin varlığına yorulur.


Rüyada Kollarının Olmadığını Görmek

Rüyada kollarının olmadığını görmek, rüya sahibini koruyup kollayan birilerinin olduğuna işarettir. Kişinin onun için sürekli dua eden bir kimsenin varlığına yorulur. Rüyada kollarının olmadığını yani kolsuz olduğunu görmek, rüya sahibinin dostları tarafından çok sevilen ve saygı gören birisi olacağına alamet eder.


Rüyada Kol Saati Görmek

Rüyada kol saati görmek, rüya sahibinin kişisel konularda yaşadığı kararsızlıklara işaret eder. Rüyada kol saati görmek, en hayırlı rüyalardan birisidir. Rüya sahibinin hayatında olumlu olayların yaşanacağının habercisidir.

ruyada-kol-gormek.jpg

Rüyada kol görmek, aile bireylerinden erkek olan kişiler demektir. Evin geçimin üstlenen, aileye kol kanat geren, çevresindekilerden de ekmeğini esirgemeyen, paylaşımcı, yardımsever, yüce gönüllü, geniş yürekli bir kimsenin varlığı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kol Düğmeleri Görmek

Rüyada kol düğmeleri görmek, rüya sahibinin kişiliğine yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin onurlu duruşuna, sorumluluk sahibi olmasına ve disiplinine işaret eder.


Rüyada Kısa Kol Görmek

Rüyada kolları kısa olan birisini görmek, ticari anlamda büyük kayıpların yaşanacağı demektir. Kişinin iş hayatında yaşanacak güç kaybına delalet eder.


Rüyada Kaslı Kol Görmek

Rüyada kaslı kol görmek, madden ve manen güçlü bir duruma gelineceğine yorulur. Kazanılacak para, kalacak miras olarak da yorumlanan rüya, güçlü, kuvvetli ve kudretli olunacağına da rivayettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.