Rüyada Kızılcık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kızılcık görmek ne anlama gelir ve rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanır? İşte cevapları...
Rüyada Kızılcık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kızılcık Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kızılcık görmek, yeni yapılacak atılımların habercisidir. Rüya sahibinin elindeki sermaye ile yeni bir işe girişeceğine ve bunun kendisine hayır getireceğine yorulur. Bu rüya ayrıca kişinin ferahlamasına ve rahatlamasına da delalet eder.

Rüyada kızılcık görmek, bazen rengine göre de farklı şekillerde yorumlanır. Bir rüya tabircisi, kırmızı renk kızılcık görmeyi hayra, henüz kızarmamış olan kızılcık görmeyi ise müsibete yormaktadır.

Rüya tabirlerinde rüyada kızılcık görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kızılcık Yemek

Rüyasında kızılcık yediğini görmek, rüyayı gören kişinin canını sıkacak ve moral bozacak olayların yaşanacağına işaret eder. 

ruyada-kizilcik-gormek.jpg

Rüyada kızılcık görmek, rüya sahibinin işini göreceği kadar bir gelirinin olması demektir. Kişinin küçük bir sermaye olarak kabul edilmesine rağmen girdiği işte kendisine hayır getirmesi anlamına gelir.


Rüyada Kızılcık Toplamak

Rüyada kızılcık toplamak, genel olarak sıkıntıya yorulur. Rüya sahibinin maddi anlamda güç kaybederek, hem alım gücünde hem de ödeme olanaklarında zorlanmasına delalet eder. 


Rüyada Kızılcık Şerbeti İçmek

Rüya sahibinin bütün sıkıntılarını, sorunlarını ve gözyaşlarını içine attığına işaret eder. Kişinin projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalet etmektedir.


Rüyada Kızılcık Reçeli Görmek

Rüyada kızılcık reçeli görmek, yakın zamanda kavuşulacak mutluluğa işaret eder. Kişinin borçlarının, hastalıklarının ve sıkıntılarının biteceğine, artık yüzünün güleceğine delalettir.


Rüyada Yeşil Kızılcık Görmek

Rüyada yeşil kızılcık görmek, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işaret eder. Rüya sahibinin müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet eder.


Rüyada Kızılcık Aldığını Görmek

Rüyada kızılcık almak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine rivayet eder. Küskünlüklerin oluşacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine alamettir.


Rüyada Kızılcık Sattığını Görmek

Kişinin rüyasında kızılcık sattığını görmesi, rüya sahibinin rahata ereceği anlamına gelmektedir. Kişinin ömrünün sonuna kadar hiçbir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.