Rüyada Kivi Görmek, Yemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kivi görmenin ne manaya geldiğini, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını ve bu rüyanın nelere işaret ettiğini sizler için derlemeye çalıştık. İşte, rüyada kivi görmenin rüya tabiri:
Rüyada Kivi Görmek, Yemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kivi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kivi görmek, hayırlı işlere yorulmaktadır. Rüya sahibinin iş hayatında yeni ve daha farklı işlere girerek büyük başarılar ve büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından olumlu anlamlara yorulan bu rüya, ayrıca kişinin Allah'ın sevdiği kulları arasına gireceğine de delalet eder.

Rüya tabirlerinde rüyada kivi görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kivi Yemek

Rüyaya gören kişinin, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder. Kişinin her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet eder. Rüya sahibinin, iş hayatında çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir. Kişinin yeni yapacağı işler sayesinde büyük saygınlık kazanacağına rivayet eder.


Rüyada Kivi Satın Almak

Rüya sahibinin yeni işler konusunda insanlara liderlik yapacağına ya da ön ayak olacağına delalet eder.

ruyada-kivi-gormek.jpg

Rüyada kivi görmek, rüya sahibinin işinde çok hayırlı olayların olacağı demektir. Kişinin feraha ereceğine, işinin kolaylaşacağına, üstünden büyük bir yükün kalktığını hissedeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Kivi Toplamak

Kivi toplamanın anlamı rüyayı gören kişinin, iş hayatında üst mevkilerden birinde kendisine çok büyük ve değerli bir yer bulacağına yorumlanır. Kişinin hayatının kolaylaşacağına da delalet eder.


Rüyada Kivi İkram Etmek

Rüyada kivi ikram ettiğini gören rüya sahibinin, iş hayatında bir çok olumsuz ve stresli olayla karşılaşacağına işaret eder. Kişinin bu olaylar karşısında savunmasız kalacağına rivayet eder.


Rüyada Kivi Soyduğunu Görmek

Rüyada kivi soyduğunu gören kişinin, sorunlarının ortadan kalkacağına, maddi sıkıntısının biteceğine delalet eder. Rüya sahibinin işlerinin genişleyeceğine büyük miktarda paralar kazanacağına işarettir.


Rüyada Çürük Kivi Görmek

Rüyasında çürük kivi gören kişinin, alacağı kararların yanlış olup olmadığını bilen birine danışmadan alacağı demektir. Kişinin almış olduğu kararların yanlış olduğuna kişiyi çıkmaza sürükleyeceğine delalet eder.


Rüyada Kivi Suyu İçmek

Rüyada kivi suyu içtiğini gören rüya sahibinin, işinde çok büyük bir projeye girişeceğine yorulur. Kişinin bu projede kilit noktaları çözmesiyle saygınlık kazanacağına işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.