Rüyada Kıtlık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kıtlık görmek ne anlama gelir ve bu rüya nasıl yorumlanır? Kıtlık rüyaları ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.
Rüyada Kıtlık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kıtlık Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kıtlık görmek, iyiye ve hayra yorulmamaktadır. Rüya sahibinin maddi olarak yeterli olmayan bir işte çalıştığına, bu yüzden hanesinde sürekli olarak tartışmalar yaşandığına delalet etmektedir.

Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından olumsuz anlamlar yüklenen bu rüya, kişinin şansının bir türlü dönmeyeceğine ve çok istediği halde hayatının daha da kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüya yorumlarında rüyada kıtlık görmenin rüya tabiri ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kıtlık Olduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında maddi sıkıntılar çekeceğine ve büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

ruyada-kitlik-gormek.jpg

Rüyada kıtlık görmek, rüya sahibinin hayatının gayet düzgün ve normal giderken bir anda yaşayacağı olaylar sayesinde umutsuzluğa kapılacağı demektir. Ayrıca kişinin dostları tarafından ihanete uğrayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Yokluk Görmek

Rüya sahibinin, iş hayatında yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle zor durumda kalacağına ve hiç istemediği işlere gireceğine delalet eder.


Rüyada Savaş Kıtlığı Görmek

Rüya sahibinin doğru düzgün giden işlerinin sarpa saracağına, hayatında bazı olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.


Rüyada Su Kıtlığı Görmek

Rüyada su kıtlığı görmek, kişinin stresli bir dönem geçireceği, dostlarından zarar göreceğine, ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Ekmek Kıtlığı Görmek

Rüyada ekmek kıtlığı görmek, rüya sahibinin ailesiyle birlikte sürekli hep bir arada olacaklarına, kişinin ailesine düşkün birisi olduğuna alamet eder.


Rüyada Kıtlık Çeken Birisini Görmek

Rüya sahibinin insan içine çıkmak istemeyeceği bir olay yaşayacağına, uzun bir süre yalnız dolaşacağına delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.