Rüyada Kıl Dönmesi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kıl dönmesi görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen kıl dönmesinin neye alamet ettiği konusunda tüm sorulara cevap veriyoruz.
Rüyada Kıl Dönmesi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kıl Dönmesi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kıl dönmesi görmek, başarının tersine döneceğine yorulur. Rüya sahibinin sevindirici bir haber aldıktan sonra hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kıl dönmesi görmek, bir başka yoruma göre de olumsuz anlamlar taşımaktadır. Bir rüya tabircisi, bu rüyayı zor günlerin habercisi olarak yorumlamaktadır. Rüyayı gören kişinin hem maddi anlamda sıkıntılar yaşayacağına hem de manevi anlamda çevresindeki kişilerle kavga ve tartışma yaşayarak tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüya tabirlerinde rüyada kıl dönmesi görmenin manası ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Bacakta Kıl Dönmesi Görmek

Rüya sahibinin kazancının ve gelirinin düşecek olmasına işaret etmektedir. Ayrıca evli kadınlar için bu rüya, kendilerini aldatan eşlerini affedecekleri anlamına da gelmektedir. Rüyada bacakta kıl dönmesi görmek kişinin yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etrafındaki herkesin yararlanabileceği bir işe gireceğine ve bu işte yüksek mevkilere yükseleceğine çok daha başarılı olacağına delalet eder.


Rüyada Kalçada Kıl Dönmesi Görmek

Rüya sahibinin davranışlarındaki değişimden dolayı, çevresinden tepki alacağına delalet eder. Rüyada kalçada kıl dönmesi görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mutluluğun her geçen gün artacağına rivayet edilmektedir.

ruyada-kil-donmesi-gormek.jpg

Rüyada kıl dönmesi görmek sıkıntı ve hayal kırıklığı demektir. Kişinin umutla beklenen bir haberin hüsranla son bulacağı anlamına gelir.


Rüyada Yüzünde Kıl Dönmesi Görmek

Kişinin rüyasında yüzünde kıl dönmesi görmesi, rüya sahibinin hatalarını fark edip geri döneceğine işaret eder. Kişinin çevresinde büyük bir ün kazanacağı anlamına da gelir. Rüyada yüzünde kıl dönmesi görmek elined bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, içinde bulunduğu çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine inanılır.


Rüyada Kıl Görmek

Rüyasında kıl gören kimse uzun bir ömür, maddi zenginliği müjdeler. Vücutta kıl olmayan noktalarda kıl görülmesi ise, önce borçlanacak kadar maddi zayıflamaya işaret eder. Rüyada kıl görmek hayırlı bir işe başlayacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder

► Rüyada kıl görmek ile ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız.


Rüyada Kıl Dönmesi Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin kendisinde gerçekleştirmek istediği değişime işaret eden bu rüya, aynı zamanda kişinin içinde yaşadığı çelişkilerin de sembolüdür.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.