Rüyada Keser Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada keser görmenin rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, nelere işaret ettiğini sizler için derledik. İşte, rüyada keser görmenin rüya tabiri:
Rüyada Keser Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Keser Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada keser görmek, rüya sahibinin elindekiler ile yetinen bir insan olduğuna yorulmaktadır. Kişinin elinde varsa alacak, yiyecek yoksa ise durumuna razı olacak biri olduğunu göstermektedir. Bu rüya aynı zamanda art niyetli, kem gözlü ve içten pazarlıklı bir kişinin de varlığına delalet etmektedir.

Bazı tabircilere göre bu rüya, kişinin karlı bir işe girişmesine ve bundan başarı elde etmeye yorulmaktadır.

Rüya yorumlarında rüyada keser görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Keser Sapı Görmek

Rüyada keser sapı görmek, rüya sahibine destek olan, onu yalnız bırakmayan bir kimsenin varlığına işaret eder. Bazı tabircilere göre ise rüyada keser sapı görmek, kişinin hayırlı işler kovalayacağına delalet eder. 


Rüyada Keser Bulmak

Rüyada keser bulmak hayırlı ve güzel şekillerde yorumlanmaktadır. 

keser1.jpg

Rüyada keser görmek, rüya sahibinin hayatını elindekilere göre yaşayacağı demektir. Kişi, elindekine tamah edecek ve elinde varsa alacak, yiyecek ve giyecek yoksa durumuna razı geleceği anlamına gelmektedir. 


Rüyada Kırık Keser Görmek

Rüyada kırık keser görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine yorulur. Aynı zamanda rüyada kırık keser görmek kişinin güç ve kudret sahibi olacağına işarettir.


Rüyada Keser Kaybettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında keser kaybettiğini görmesi, kişinin maddi ve manevi zarara uğrayacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada keser kaybettiğini gören kişi evliyse bir ayrılığa, eğer bekarsa vefat haberi alacağına delalet eder.


Rüyada Keser Satın Aldığını Görmek 

Rüyada keser satın aldığını görmek, kişinin zor günler geçireceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin rüyasında keser satın aldığını görmesi hayırlı bir rüya olmadığına yorulur.


Rüyada Keserle Kavga Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında keserle kavga ettiğini görmesi, kişinin zor günler geçireceği demektir. Kişinin rüyasında keserle kavga ettiğini görmesi, rüya sahibinin ailesiyle sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum