Rüyada Kereviz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kereviz görmek ne anlama gelir ve rüyanızda kereviz yediğinizi gördüyseniz bu nasıl yorumlanır? Kereviz rüyaları ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.
Rüyada Kereviz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kereviz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kereviz görmek, batıl olarak yapılan bir ibadete yorulmaktadır. Rüya sahibinin kıldığı namazın, tuttuğu orucun göstermelik olduğuna, sahte dindarlık yaptığına delalet eder. Bazı tabirciler tarafından bu rüya, ağzı gevşek ve geveze bir insana delalet etmektedir.

Rüya yorumlarında rüyada kereviz görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kereviz Yemek

Rüyada kereviz yemek, rüyayı gören kişinin çevresi ve komşuları tarafından çok sevilen, sayılan bir insan olduğunu göstermektedir.

ruyada-kereviz-gormek.jpg

Rüyada kereviz görmek, batıl olarak yapılan ibadet demektir. Rüyayı gören kişinin, sahte dindarlık yaptığı anlamına gelir.


Rüyada Taze Kereviz Görmek

Rüyada taze kereviz görmek, rüya sahibinin mutlu bir yaşam süreceğine ve hayırlı bir kısmeti ile çocuk çocuğa karışacağına delalet eder. Bu rüya aynı zamanda, sağlığında yaşanacak küçük bir problemin çabucak tedavi edileceğine işaret eder.


Rüyada Beyaz Kereviz Görmek

Rüyada beyaz kereviz görmek kişinin beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına işaret eder. Rüya sahibinin çok sıhhatli bir kişi olacağına delalet eder.


Rüyada Kereviz Yemeği Görmek

Rüyada kereviz yemeği görmek, kişinin çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına rivayettir. Rüya sahibinin ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hale geleceğine alamet eder.


Rüyada Kereviz Soyduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kereviz soyduğunu görmesi, kişinin kafasından kötü düşünceleri atacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin dert ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.


Rüyada Kereviz Yemeği Yediğini Görmek

Rüyayı gören kişinin arkasından yapılan dedikodulara yorulur. Rüya sahibinin bu durumdan şikayetçi olduğuna ve gidip o kimselerle konuşacağına delalet eder.


Rüyada Pazardan Kereviz Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında pazardan kereviz aldığını görmesi, rüya sahibinin çevresindeki insanlarla bir tartışma içine gireceği anlamına gelmektedir. Kişinin ne olursa olsun hedeflerinden vazgeçmeyeceğine alamettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.