Rüyada Kendi Oğlunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kendi oğlunu görmenin anlamı nedir ve rüyada kendi oğlunu görmenin psikolojik yorumu nasıl yapılır merak ediyorsanız detayları haberimizde...
Rüyada Kendi Oğlunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kendi Oğlunu Görmek, Anlamı ve Rüya Tabiri

Rüyada kendi oğlunu görmek, genellikle bolluk ve berekete yorulmaktadır. Rüyayı gören kişinin hem kendisi için hem de hanesi için bolluk yaşamasını temsil eden bu rüya, iş ve para konusunda şanslı bir döneme girileceğini işaret eder.

Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından iyiye yorulan rüyada, kişi küçük oğlunu görürse, eline ufak ama işe yarar bir para geçeceğine delalet eder. Büyük oğlunu gören kimse için ise bu rüya büyük gelirler ve kazançlar anlamına gelmektedir.

Rüya tabirlerinde rüyada kendi oğlunu görmenin anlamı ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kendi Oğlunu Gülümserken Görmek

Oğlunu gülümserken görmenin rüya tabiri, mutlu bir haber almaya işaret eder. Bu haber genellikle kişinin gerçek hayattaki oğullarından gelmektedir. Evlat sahibi olmayan biri bu rüyayı gördüyse, genellikle kişinin evlat sahibi olacağı anlamına gelmektedir. 


Rüyada Oğlu Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin uzun süredir yaşadığı para sıkıntısının artık sona ereceğine işaret eder. Ayrıca bu rüya kısmetli ve bereketli geçecek bir döneme de yorulmaktadır.


Rüyada Kendi Oğluyla Kavga Ettiğini Görmek

Rüyada oğluyla kavga ettiğini gören kimse yakın arkadaşları ve akrabaları tarafından kandırıldığına yorumlanır.  Rüya sahibi kişinin yakınlarına karşı daha dikkatli ve tedbirli olmasında fayda vardır. Ayrıca rüya sözlüğü yazarları rüyasında oğluyla kavga eden kişilerin cimri olduğu biçiminde tabir ederler.  Yine rüya sahibi kişilerin aile yaşamlarında cömert olmadıklarına, ailelerini v sevdilerini kırdıklarına delalet eder. 


Rüyada Kendi Oğlunun Başına Bir Şeyler Geldiğini Görmek

Rüya sahibi kişinin amaçlarına ulaşamadığı, emeklerinin karşılığını alamadığına ve sürekli hayal kırıklığı yaşadığına delalet eder. Oğlunun öldüğünü görmek ise oğlunun mutlu huzurlu bir yaşam süreceği anlamı taşır.


Rüyada Oğlunu Sünnet Ettirdiğini Görmek

Rüyada oğlunu sünnet ettirdiğini görmek iki farklı anlam taşır. Birincisi rüya sahibi kişinin dini sorumluluklarını layıkıyla yerine getirdiğine, istenilen tarzda olumlu ahlaki kişiliğiyle düzgün bir hayat sürdüğüne işaret eder. Bu kişilere hak yolundan şaşmamaları aynı şekilde yaşamlarını sürdürmeleri telkin edilmektedir.

Rüya tabircilerinin ikinci yorumuna göre ise; oğlunu sünnet ettirdiğini gören rüya sahibinin faydalı işler yaptığını, yapacağı hayırlı işler sayesinde aile fertlerine mutlu bir hayat sunacağı anlamını işaret eder.


Rüyada Oğlunu Dövmek

Rüyada oğlunu döven kimsenin içki kumar, kul hakkı yeme, masum insanların gıybetini yapma gibi kötü şeylere meylettiğine işaret eder. Bu kişilere caiz olmayan şeyleri yapmaktan uzak durulması tavsiye edilmelidir. Ayrıca rüya tabircileri rüyasında oğlunu döven rüya sahiplerinin birisine yüklü miktarda para kaptıracağı şeklinde de yorumlanır. Ticarete atılmak, verilen borçların geri alınamaması ve iflas şeklinde anlamlar taşır.


Rüyada Oğluyla Yemek Yediğini Görmek

Rüya sözlüğü yazarları, rüyasında oğluyla yemek yediğini gören rüya sahiplerinin dört farklı şekilde müjdeli haber alacakları şeklinde yorumlar. 

Rüya sahibi kişinin kendisinin veya yakınlarından birinin hastalığından kurtulacağına ve şifa bulacağına işaret eder.

Aile fertlerinin yakın zamanda bir araya geleceklerine ve hayırlı bir şeyler hakkında konuşacakları anlamına gelmektedir.

Rüyasıda oğluyla yemek yiyen  kişinin yakınlarından birinin doğum yapacağı ve bir çocuğa sahip olacağı anlamı taşır.

Rüya sahibi kişi eğer sıkıntılı zamanlardan geçiyorsa sıkıntılarının son bulacağı, ferahlayacağına delalet eder.


Rüyada Kendi Oğlunu Görmek Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin gerçek hayatta evlatlarından beklentilerini simgelemektedir.


Rüyada Oğlunun Öldüğünü Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada oğlunun öldüğünü görmek rüya sahibinin gerçekte oğlu olması durumunda tam tersi bir şekilde; oğlunun sağlıklı olacağına delalet eder.


Rüyada Kendi Oğlunu Öldürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyada kendi oğlunu öldürdüğünü görmesi rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin oğlu olması durumunda iyi bir durum olarak değerlendirilirken, rüya sahibinin oğlunun olmaması kötü bir durumdur.


Rüyada Oğlunun Kaybolduğunu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin rüyasında oğlunun kaybolduğunu görmesi, kişinin bir süre erkek evlat sahibi olmayacağı delalettir.


Rüyada Oğlunun Şehit Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyada oğlunun şehit olduğunu görmesi rüya sözlüğü yorumcularına göre oğlunun askerde olması durumunda; sağ salim döneceği ve kişinin oğluyla gurur duyacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Oğlunun Hasta Olduğunu Görmek

Rüyada Rüyada oğlunun hasta olduğunun görülmesi, rüya sahibinin evladının sağlıklı ve hastalıklardan uzak bir hayat süreceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi, rüyasında gördüğünün aksine oğlunun hastalığını görmeyecektir. Rüya sahibinin evladı; kendisine bakacak, yediğine içtiğine dikkat edecek ve spor aktiviteleri yaparak vücut zindeliğini koruyacaktır.

 

neOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum