Rüyada Kendi Kızını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyanızda kendi kızını görmenin anlamları nelerdir? Rüyada kendi kızını ölmüş ya da bebek olarak görmenin ne anlama geldiğini ve farklı rüya tabirlerini sizler için haberimizde bir araya getirdik. İşte kendi kızını görmenin rüya yorumları...
Rüyada Kendi Kızını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kendi Kızını Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kendi kızını görmek, hayırlı ve olumlu şekillerde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğine, maddi anlamda feraha ereceğine işaret eder.

Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından hayırlı yorumlanan bu rüya, aynı zamanda kişinin zorluk ve sıkıntılardan kurtulup, zengin olur veya mutlu haberler almaya delalet etmektedir.

Rüya yorumların rüyada kendi kızını görmenin rüya tabiri ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kızını Ölmüş Görmek

Rüyada kızını ölmüş olarak görmek, evlatlarınızın uzun ömürlü olmasına işaret eder. Ayrıca çocuklarının hayırlı ve faydalı kişiler olduğuna da yorulmaktadır.


Rüyada Kızının Elini Öptüğünü Görmek

Rüyada kızının elini öptüğünü görmek, rüya sahibi gibi iyi huylu, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.


Rüyada Kızını Gülümserken Görmek

Rüyada kızını sürekli gülümserken gören kişi için bu rüya hastalık ve üzüntü habercisidir. Kişinin hayattan ümidini kesip karanlığa saplanacağına delalettir.


Rüyada Kızını Ağlarken Görmek

Rüya tabircileri tarafından kızını rüyada ağlarken gören rüya sahibinin müjdeli bir haber alacağı veya kendisinin ya da yakınlarından birinin kötü bir hastalıktan kurtulacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 


Rüyada Kızının Öldüğünü Görmek

Rüya sözlüğü yazarları rüyada kızının öldüğünü gören kişinin kadın veya erkek olması durumuna göre iki farklı şekilde yorumlar.

Eğer rüya sahibi kızın annesi ise; bu rüya kızının kendisinden dua ve hayır beklediğine delalettir.

Eğer rüyayı gören kızın babası ise; bu rüya babanın insanlara yardım etmesi gerektiğine işaret eder. Yani rüyasında kızının öldüğünü gören babaya kızının "insanlara daha fazla yardım etmelisin" demeye çalışması olarak yorulur.


Rüyada Kızını Çıplak Olarak Görmek

Rüya sahibi anne veya babanın kızlarıyla daha fazla ilgilenmesi gerektiği, kızlarının sorunlarıyla başa çıkabilmesinde onun yanında olmaları gerektiği şeklinde anlam taşımaktadır. 


Rüyada Kızını Bebek Olarak Görmek

Rüyada yetişkin olan kızını, bebek olarak görmek, soyunun kız çocuğundan devam edeceğine yorulmaktadır. Aynı zamanda bazı yorumlara göre bu rüya, hayırlı, iyi niyetli ve uzun ömürlü evlatlara da rivayet eder.


Rüyada Tanımadığı Birinin Kızını Görmek

Bu rüya genellikle tarla ve mahsulle alakalı olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin mahsulünün o sene bereketli ve iyi olacağına delalet eder. Bazı yorumlara göre, rüyada kız çocuğu görmek evliliğe de delalet etmektedir.


Rüyada Kızını Hasta Görmek

Rüya sahibi için bu rüya kaza bela habercisidir. Bu rüyayı gören kimsenin maddi manevi hasar göreceği şeklinde yorumlanmaktadır. 


Rüyada Kızını Gelinlikle Görmek

Rüyada kişinin kızını gelinlikle görmesi rüya tabircileri tarafından sahibinin kızına birilerinin talip olması ve onu istemeye gelmek için, kendisinden müsaade istemesi şeklinde açıklanır.


Rüyada Kızını Hamile Görmek

Rüya sahibinin kızını hamile görmesi sıkıntı, dert ve çile anlamına gelir. Rüya sözlüğü yazarlarınca kızını hamile gören kimse bazı tatsız sözler işitecek ya da nahoş haberler alacak, bu olayların verdiği yük kendisine ağır gelecek demektir. Rüya sahibi için kaldıramayacağı sorunlar yaşaması anlamına gelir.


Rüyada Süt Emen Bir Kız Çocuğu Görmek

Süt emen bir kız çocuğu görmek, genellikle müjdeli bir habere ya da kavuşmaya delalet eder.


Rüyada Birçok Kız Çocuğu Görmek

Rüyada birden fazla kız çocuğu görmek, rüya sahibinin alacağı toplu haberlere yorulur. Ayrıca kişinin alacağı bu haberler sonrasında feraha ve hayra kavuşacağına işaret etmektedir.


Rüyada Kız Çocuğuna Süt İçirdiğini Görmek

Bu rüya genellikle kızının hayırlı biri ile evlenmesine ve hayatı boyunca rahat etmesine alamet eder.

uyurken-tuhaf-gercekler.jpg

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum