Rüyada Kendi Fotoğrafını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kendi fotoğrafını görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen fotoğrafın neye alamet ettiği konusunda tüm sorulara cevap veriyoruz.
Rüyada Kendi Fotoğrafını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kendi Fotoğrafını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendi fotoğrafını görmesi, genellikle hayra yorumlanmamaktadır. Rüya sahibinin herhangi bir hastalığa yakalanacağına, iş konusunda terslikler yaşanacağına ve aile fertleri arasında çıkabilecek olan anlaşmazlıklara işaret etmektedir. 

Rüyada kendi fotoğrafını görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı gören kişi bir kadın ise kız çocuğuna gebe kalacağına, erkek ise itibar kaybı yaşayacağına yormaktadır. Ayrıca rüyada görülen fotoğraf vesikalık ise kişinin yalnız kalacağına, kalabalık ise sevdiği kişiler ile ayrı düşmeye delalet etmektedir.


Rüyada Başkasının Fotoğrafını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında başkasının fotoğrafını görmek başkasının fotoğrafını görmek, kişinin vaktini ve parasını boşa harcayacağına yorumlanmaktadır. Fotoğrafta görülen kişi tanıdık ise beklenmedik birinden yardım görmeye, fotoğraf eski ise geçmişte yapılan bir hata ile yüzleşmeye delalet eder.


Rüyada Kendi Fotoğrafını Çektiğini Görmek

Rüyada fotoğraf çekmek farklı şekillerde yorumlanabilmektedir. Rüyayı gören kişi bekar bir kadın ise evliliğe, evli bir kadın ise eşini aldatacağına delalet etmektedir. Bir erkeğin fotoğrafını çektiğini görmek ise yeni iş kurmaya işaret eder.


Rüyada Kendi Fotoğrafını Yırttığını Görmek

Rüyada fotoğraf yırttığını görmek, kişinin hayatında yaşanacak değişikliklere alamet etmektedir. Rüyada kendi fotoğrafını yırtan kişinin huzurunun kaçacağı, kısa süreli sıkıntılar yaşayacağı, acilen kendisini toparlaması gerektiği manasına gelir. Ayrıca rüyada kendi fotoğrafını yırtmak, kötü olayların habercisi, sağlık sorunlarının başlangıcı olarak rivayet edilmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.