Rüyada Kemer Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kemer görmenin anlamı nedir ve altın kemer görülen rüyaların yorumu nasıl yapılır? Kemer ile ilgili rüya tabirleri ve merak ettikleriniz haberimizde...
Rüyada Kemer Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kemer Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kemer görmek, genellikle kötü şans olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin çevresindeki bir kişiden zarar göreceğine delalet etmektedir. Kişinin bir yakınının aklına uyup, yanlış adımlar atacağı ve bu işten zararlı çıkacağı delalet eder.


Rüyada Kemer Aldığını Görmek

Rüyada kemer aldığını görmek, kişinin başına gelecek olan bir belaya işaret etmektedir. Rüya sahibinin iyi niyetinin kurbanı olacağı bu olayda, çok büyük zarar göreceğini göstermektedir. Rüyada kemer aldığını görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.


ruyada-kemer-gormek-.jpg

Rüyada kemer görmenin bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bazı yorumculara göre arka arkaya musibetler yaşamak demektir. Şans, mutluluk ve hayır getirecek kişiler ile karşılaşacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kemer Bağladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kemer bağladığını görmesi, büyük bir uğursuzluk ya da acı bir haber almaya delalet etmektedir. Rüyada kemer bağladığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, prestij sahibi olunacağına işaret eder.


Rüyada Kemer Taktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kemer taktığını görmesi, genellikle evin hanımına delalet eder. Evin sahibi olan kadının, evine bağlı bir kimse olduğunu göstermektedir. Rüyada kemer taktığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalet eder.


Rüyada Kemer Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kemer aldığını görmesi, Allah tarafından gelecek olan hayra alamet eder. Rüyayı gören kişinin, sağlık, zenginlik ve mutluluk içinde yaşayacağını göstermektedir. Rüyada kemer aldığını görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine rivayet eder. 


Rüyada Altın Kemer Görmek

Rüyasında altın kemer gören kişinin, karşı cinsle ya da helali olan kişi ile yatakta olmaya bayıldığı anlamına gelmektedir. Rüyada altın kemer görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.