Rüyada Kemençe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kemençe görmek ne anlama gelir ve rüyanızda kemençe çaldığınızı gördüyseniz bu nasıl yorumlanır? Kemençe ile ilgili rüya tabirleri hakkında merak ettikleriniz haberimizde...
Rüyada Kemençe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kemençe Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kemençe görmek, genellikle hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından kurtulmasına ve radikal kararlar alarak gerçek mutluluk, huzur ve başarıyı yakalayacak olmasına delalet etmektedir.

Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından olumlu yorumlanan bu rüya aynı zamanda kişiye bir uyarı niteliği de taşımaktadır. Rüya sahibinin daha fazla vakit kaybetmeden bir an önce atılım yapması gerektiği, ancak bu şekilde iyi bir noktaya ulaşacağına delalet eder.

Rüya tabirlerinde rüyada kemençe görmenin anlamı ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kemençe Çalmak

Rüyada kemençe çalmak, rüya sahibinin içini rahatlatacak, yüzünü güldürecek ve kendisini mutlu hissetmesini sağlayacak güzel gelişmelerin habercisidir.

ruyada-kemence-gormek.jpg

Rüyada kemençe görmek, rüya sahibinin borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağı demektir. Kişinin feraha ereceği, hayatının güzelleşeceği, mutlu ve huzurlu olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kemençe Sesi Duymak

Rüyayı gören kişinin, korkularından, hastalıklardan ve kendisini kötü, mutsuz hissettiren duygu ve düşüncelerden kurtulacağına delalet eder. Kişinin geri kalan hayatında mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.


Rüyada Klasik Kemençe Görmek

Klasik kemençe görmek, kişinin tutarlı ve kararlı davranışlar sergilemesi demektir. Kişinin çok sevdiği bir arkadaşı birlikte büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.


Rüyada Kemençe Çalan Birini Görmek

Rüyasında kemençe çalan birini görmek, rüya sahibinin normal bir yaşantısının olmadığına işarettir. Kişinin eğlenceli birisi olduğuna, sürekli gezip dolaşmak istediğine delalet eder.


Rüyada Kemençe Kırmak

Rüyada kemençe kırmak, rüya sahibinin çok emek vererek yaptığı işler olacağı demektir. Kişinin bu işlerden sonuç alamayacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Kemençe Yakmak

Rüyada kemençe yakmak, kişinin kazandığı parasını dikkatli harcadığına delalet eder. Rüya sahibinin bu sayede mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.