Rüyada Keman Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyanızda keman çaldığını veya aldığını gördüyseniz anlamları nelerdir? Rüyada keman görmenin ne anlama geldiğini ve farklı rüya tabirlerini sizler için haberimizde bir araya getirdik. İşte keman görmenin rüya yorumları...
Rüyada Keman Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Keman Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada keman görmek, genel olarak iyilik ve güzelliğe yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayattan yana şansının, kısmetinin açık olacağı, istek ve arzularının gerçekleşeceği anlamına gelmektedir. Aynı zamanda bazı yorumlara göre bu rüya, hoş sözler işitmeye, sürprizlerle karşılaşmaya da delalet eder.

Rüyada keman görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise yine olumlu anlamlar taşımaktadır. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin yakın zamanda karşı cinsle yaşayacağı heyecan ve mutluluk dolu birlikteliğe yormaktadır.

Rüya tabirlerinde rüyada keman görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Keman Çaldığını Görmek

Rüyada keman çaldığını görmek, rüya sahibinin mutluluktan yana nasibini alacağını göstermektedir.

ruyada-keman-gormek.jpg

Rüyada keman görmek, rüya sahibi bekarsa iyi kalpli ve hayırlı bir eşi olacağı demektir. Ayrıca kişinin gönlünün huzur ve mutlulukla dolacağı ve esenlik içinde geçecek bir hayat süreceği anlamına gelir.

 Rüyada Gitar Görmek


Rüyada Keman Sesi Duymak

Rüyada keman sesi duymak, rüya sahibinin ya birine ilan-ı aşk edeceği demektir.  Ayrıca  birinin ona aşkını ilan edeceğine yorulmaktadır.


Rüyada Keman Yayı Görmek

Rüyada keman yayı görmek, çok hayırlı olarak yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin, alacağı bir haberle birlikte bütün dertlerini ve kederini unutacağına delalet etmektedir.


Rüyada Keman Çalan Birini Görmek

Rüyada keman çalan birini görmek, rüya sahibinin etrafında iyi niyetli insanların olacağına delalet eder. Etrafındaki kişilerin rüya sahibinin iyiliğini isteyeceklerine işaret etmektedir.


Rüyada Keman Almak

Rüyada keman almak, kişinin meslek hayatında yakalayacağı başarılara yorulmaktadır. Rüya sahibinin maddi sıkıntısının tamamen biteceğine de delalet eder.


Rüyada Keman Çalamamak

Rüyasında keman çalamadığını gören kişinin, sesinin kötü olduğunu düşündüğüne delalet eder. Rüya sahibinin bu yüzdende kendisini boş boşuna sıkıntıya sokacağına işaret eder.


Rüyada Kırık Keman Görmek

Rüyada kırık keman gören kişinin, müziğe ilgi duyduğuna ve önem verdiğine rivayet eder. Kişinin mesleğinin müzik üzerine olmasını isteyeceğine de delalet eder.


Rüyada Keman Hediye Almak

Rüyada keman hediye alan kişinin, paylaşmayı ve etrafındaki kişilerle hoş muhabbetler kurmayı sevdiğine delalet eder. Rüya sahibinin mutlu ve hayattan zevk almayı bilen birisi olacağına da rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.