Rüyada Kelepçe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyanızda kelepçe görmenin anlamları nelerdir? Rüyada kelepçe takılması ya da çıkartılması görmenin ne anlama geldiğini ve farklı rüya tabirlerini sizler için haberimizde bir araya getirdik. İşte kelepçe görmenin rüya yorumları...
Rüyada Kelepçe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kelepçe Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kelepçe görmek, kişinin geçireceği zor günlere yorulur. Rüya sahibinin kolay kolay çözmeyeceği, kimseden de yardım göremeyeceği zor bir döneme yorumlanmaktadır. Kişi bu dönemde sorunlarını uzun süre atlatamayıp, ciddi bir bunalıma gireceğine delalet eder. 

Rüyada kelepçe görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre de benzer anlamlar taşımaktadır. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kısmetsizlik, şanssızlık ve mutsuzluğa yorumlanmaktadır.


Rüyada Kelepçe Takıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kelepçe takıldığını görmesi, kişinin huzurunun ve mutluluğunun bozulacağı, sıkıntılı, zor günlere yorumlanmaktadır.


Rüyada Kelepçe Takıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında birine kelepçe takıldığını görmesi, o kişinin sakin olan hayatında çıkacak olan sorunlara yorumlanmaktadır.


Rüyada kelepçe

Rüyada kelepçe görmenin anlamı, ve çözümsüz kalmaya zor günler geçirmek demektir. Rüyada kelepçe görmek kısmetsizlik ve şansızlık anlamına gelmektedir.


Rüyada Kelepçe Çıkardığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kelepçe çıkardığını görmesi, rüyayı gören kişinin eski güzel günlerine kavuşacak olmasına yorulur. Ancak kişinin dertlerinden kurtulabilmek için uzun süre mücadele vereceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Başkasınında Kelepçe Görmek

Rüya sahibinin rüyasında başkasında kelepçe görmesi kendini her konuda geliştireceğine zarar edilen bir işte  göstermiş olunan azim ve kararlılık sayesinde büyük başarıya ulaşılacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Kelepçe Açtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kelepçe açtığını görmesi, rüya sahibinin kişiliğine yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin yardımsever ve duyarlı bir insan olduğuna işaret eder.


Rüyada Eşini Kelepçeli Görmek

Rüya sahibinin rüyasında eşini kelepçeli görmesi özür dileneceğine ve toplumdaki itibarının artacağına delalet etmektedir.


Rüyada Babayı Kelepçeli Görmek

Rüya sahibinin rüyasında babasını kelepçeli görmesi kısa süre içinde yerine getirileceğine, insanların iyiliği ve doğruluğu bulabilmesi için kendilerine yol göstereceğine delalet etmektedir.


Rüyada Tutuklandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tutuklandığını görmesi, rüya sahibinin bazı belalı kişilere ve belalı işlere bulaşıp, başını derde sokması anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum