Rüyada Keklik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada keklik görmek ne manaya gelir? Rüyasında keklik gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarında rüyada görülen keklik hakkında neler yazıyor? Bu yazımızda sizler için derledik.
Rüyada Keklik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Keklik Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada keklik görmek, farklı şekillerde yorumlanabilmektedir. Genel olarak nur yüzlü, iyi kalpli, merhametli ancak anlayışsız ve bencil kişilere karşı tahamülü olmayan bir kişiye delalet etmektedir.

Rüya yorumlarında rüyada keklik görmenin rüya tabiri ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Keklik Tuttuğunu Görmek

Rüyada keklik tuttuğunu görmek, hoş sohbet, akıllı, mantıklı ve ağır başlı bir kimse ile arkadaşlık kurmaya delalet eder.


keklik.jpg

Rüyada keklik görmek, güzel işler yapacaksınız demektir. Yaptığınız bu işlerle insanların saygısını ve sevgisini de kazanacağınıza delalet etmektedir. 


Rüyada Keklik Yakaladığını Görmek

Rüya sahibinin yapacağı bir iş sayesinde, çevresindeki kişilerden tekrar takdir toplayacağı, saygı göreceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Keklik Vurduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında keklik vurduğunu görmesi dini inançların yavaş yavaş yitirmekte olduğuna ve tövbe ederek yemden ibadete koyulması gerektiğine delalet eder.


Rüyada Keklik Eti Yediğini Görmek

Rüyayı gören kişinin arkadaşları ile birlikte eğlenceli vakit geçirerek, kafasını dağıtacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Evin İçinde Keklik Görmek

Rüya sahibinin rüyasında evin içinde keklik görmesi eşiyle arasının bozulacağına delalet etmektedir.


Rüyada Çarşıdan Keklik Alıp Eve Getirdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çarşıdan keklik aldığını görmesi güzel ve tatli dilli bir kadinla, kadinsa böyle bir erkekle evleneceğine delalet etmektedir.


Rüyada Keklik Sürüsü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında keklik sürüsü görmesi herkese hak ettiği ve layık olduğu gibi muamele eden, kimine göre çok iyi kimine göre baş edilmeyecek kadar kötü kimseye delalet eder.


Rüyada Keklik Aldığını Görmek

Rüyada keklik almak, kişinin karşı cinsten birine gönlünü kaptıracak olmasına alamet eder. Ancak genellikle bu kişinin uyumsuz, geçimsiz ve zorluk çıkaran bir kimse olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Keklik Beslediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında keklik beslediğini görmesi yakın zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.


Rüyada Keklik Avladığını Görmek

Rüyayı gören kişinin devlet kapısında beklediği bir işinin olacağına ve bu olayın kendisini çok mutlu edeceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.