Rüyada Kazı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kazı görmenin rüya alimleri tarafından nasıl yorumlandığını, ne manaya geldiğini ve bu rüyanın nelere işaret ettiğini sizler için bir araya getirdik. İşte rüyada kazı görmenin rüya tabiri:
Rüyada Kazı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kazı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kazı görmek, genel olarak mirasa ya da haber almaya yorulmaktadır. Rüya sahibinin yüzünü güldürecek, elini rahatlayacak müjdeli bir haber almaya delalet etmektedir.

Rüyada kazı görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı istenmeyen durumlarla karşılaşacak olmaya yormaktadır. Aynı zamanda kişinin planlarının suya düşeceğine ve erken davrandığı bir işin sonunda hüsrana uğrayacağı anlamına da gelir.


Rüyada Kazı Yapmak

Rüyada kazı yaptığını görmek, kişinin gerçek hayatta önemli bir gerçeğe, sırra ulaşmak için çaba harcayacağına yorulmaktadır.

ruyada-kazi-gormek.jpg

Rüyada kazı görmek, rüya sahibinin bazı sorunlar yaşayacağı demektir. Kişinin ailesiyle ve yakındaki kişilere agresif tavır sergileyeceğine, bu yüzden de tartışacakları anlamına gelmektedir.


Rüyada Kazı Yapıp Altın Bulmak

Rüyada kazı yapıp altın çıkardığını görmek, kişinin sıkıntıya düşeceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin aniden hastalanarak elden ayaktan düşmesine delalet eden bu rüya, hayra yorulmamaktadır.


Rüyada Kazı Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin kusursuz biri olmak için gösterdiği çabaya işaret eder. Aynı zamanda duygu ve düşüncelerin sürekli olarak değişmesini de simgelemektedir.


Rüyada Kepçe İle Kazı Yapmak

Rüya sahibinin, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işarettir. Kişinin eline geçen kazancı dikkatli harcayacağına delalet eder.


Rüyada Arkeolojik Kazı Yapmak

Rüyasında arkeolojik kazı yapmak, rüya sahibinin işinin çok zor olduğuna yorulur. Kişinin alın teri akıtarak para kazandığı anlamına gelmektedir.


Rüyada Evin İçinde Kazı Yapmak

Rüyasında evin içinde kazı yapmak, rüya sahibinin gözünde çok fazla büyüttüğü sorunların olacağı demektir. Aslında bakıldığı zaman kolay gözüken bu sorunlar rüya sahibine zor gelmektedir.


Rüyada Yol Kazısı Görmek

Rüyasında yol kazısı gören kişinin, ailesiyle bazı sıkıntılar yaşayacağı demektir. Kişinin ailesine düşkün olduğuna, onlar olmadan yapamayacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.