Rüyada Kaza Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kaza görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen kazanın hikmeti ve alameti hakkında merak ettiğiniz tüm açıklamalara buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Kaza Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kaza Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kaza görmek ya da kaza geçirmek, genellikle hayra yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında yaşanacak değişikliklere delalet eden bu rüya, değişimlerle birlikte yaşamın daha iyi bir yöne gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaza görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise olumsuz anlamlar taşımaktadır. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin seyahat planı var ise bu seyahate çıkmaması gerektiğine yormaktadır.

Rüya tabirlerinde rüyada kaza görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Birinin Kaza Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında birinin kaza yaptığını görmesi kişinin uzun bir yolculuğa çıkacağına, çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olayların gelip geçici olacağına delalet etmektedir.


ruyada-kaza-gormek.jpg

Rüyada kaza görmek, kişinin günahlarının varlığına, tövbe etmesi gerekeceği demektir. Rüya sahibinin pişman olacağı işler yapacağına, artık çok gel olacağına, elinden hiçbir şeyin gelmeyeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Trafik Kazası Yapmak

Rüyada trafik kazası yapmak, kişinin bir rahatsızlıkla savaşacağına, çok sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine ya da haksızlığa uğrayacağına delalet eder.


Rüyada Arabayla Kaza Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin çevresinden bir kişi ile birlikte gireceği bir işte başarılı olacağına, cebine giren paranın günden güne artacağına işaret etmektedir.


Rüyada Ailenin Trafik Kazası Geçirmesi

Rüyayı gören kişinin, haksızlığa uğrayacağı ya da işlerinin kötüye gideceği anlamına gelmektedir. 


Rüyada Kamyon Kazası Yapmak

Rüya sahibinin ya da çevresindeki birinin sağlık sorunlarının düzeleceğine, iş hayatında başarılı bir döneme girmeye alamet eder.


Rüyada Bisiklet Kazası Yapmak

Rüyayı gören kişinin, küçük bir birikimle büyük işlere imza atılacağına, hem iş hayatında hem de özel hayatında kısmetli bir döneme gireceğine delalet eder.


Rüyada Motor Kazası Yapmak

Rüyada motor kazası yapmak, iş hayatında yeni bir sayfa açmaya ve bol kazanç elde etmeye yorulmaktadır.


ruyada-kaza-gormek-001.gif

Rüyada Tren Kazası Görmek

Rüya sahibinin resmi bir kurumda kadroya yerleşeceğine, yeni kişiler ile dostluk kuracağına ve başarılı olacağı bir döneme işaret etmektedir.


Rüyada Gemi Kazası Görmek

Rüya sahibini ve ailesini kötü etkileyecek bir durumun ortadan kalkacağına, sıkıntılı dönemin sona erip ferahlama yaşanacağına delalet etmektedir.


Rüyada Otobüs Kazası Geçirmek

Rüya sahibinin, yakın bir akrabası ile kuracağı ortaklığın başarı getirmeyeceğine delalettir. 


Rüyada Kaza Görmenin Psikolojik Anlamı

Bu rüya, kişinin bilinçaltında kendini cezalandırmak istemesini simgelemektedir. 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum