Rüyada Katran Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada katran görmek ne manaya gelir? Rüyasında katran kustuğunu gören biri, bu rüyayı nasıl yorumlamalı? Merak ettiğiniz bütün cevapları sizler için rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde:
Rüyada Katran Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Katran Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada katran görmek, kıskanç bir insana yorulur. Rüya sahibinin kazandığı başarıları ve mutlu aile hayatını kıskanan bir kişinin varlığına delalet eden bu rüya, bu kişinin her türlü kötülük ve oyun içerisine girebileceğine delalet eder.

Genel olarak tabirciler tarafından benzer şekillerde yorumlanan bu rüya, aynı zamanda kişinin arkasından yapılan dedikodulara ve iftiralara da yorulmaktadır.

Rüya tabirlerinde rüyada katran görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Katran Kusmak

Rüyada katran kusmak, kişinin yakın çevresinden birinin Allah yolundan ayrıldığına, haram kazanç elde ettiğine işarettir.


ruyada-katran-gormek.jpg

Rüyada katran görmek, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceği demektir. Rüya sahibinin elinde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceği anlamına gelir.


Rüyada Katran Yemek

Rüyayı gören kişinin, çok sevdiği birine verdiği destek yüzünde zor duruma düşeceğine delalet etmektedir. Kişinin maddi ve manevi anlamda büyük sıkıntılarla uğraşacağına yorulmaktadır.


Rüyada Katran İçmek

Rüya sahibinin iş hayatında bazı sorunlar yaşayacağına ve sevdiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.


Rüyada Zift Görmek

Rüyada zift görmek, rüya sahibinin maddi ve manevi olarak çok zor duruma düşeceğine ve çok zor günler geçireceğine işaret eder.


Rüyada Katrana Battığını Görmek

Rüyada katrana batmak, elinin darlık görmeyeceğine, yalan söylemeye, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.


Rüyada Katran Tükürdüğünü Görmek

Rüyada katran tükürdüğünü görmek, kişinin amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet eder.


Rüyada Katrana Bulanmak

Rüya sahibinin rüyasında katrana bulanması, kişinin kazancının yeteri kadar olmayacağına alamet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.