Rüyada Katliam Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada katliam görmek ne mayana gelir? Rüyada katliam yaptığını gören kimse rüyasını nasıl yorumlamalıdır? Merak ettiğiniz detaylar, rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Katliam Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Katliam Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada katliam görmek, hayırlara yorumlanmaz. Kişinin başına gelebilecek her türlü belanın habercisidir. Güvenilen insanları kaybetmek,iftiraya uğramak anlamına da gelmektedir. Rüya sahibinin hayatını olumsuz yönde etkileyecek olaylara işaret eden bu rüyanın, İslam alemindeki yorumu ise kişinin inancını yok sayıp başını çeşitli belalara sokacak olmasına delalet eder.

Rüyada katliam görmenin rüya tabiri, aynı zamanda çok güçlü düşmanların varlığına ve bu kişiden görülecek zarara delalet etmektedir.Bazı rüya sözlüğü yazarları bu rüyayı gören kişinin evli olması durumunda uzun sürecek boşanma davalarına yorarken, bekar kişiler için iffetleri ve gururlarıyla oynayan arkadaşlıklar edeceklerini bildirir.


Rüyada Katliam Yapmak

Rüyada katliam yapmak, kişinin çevresine ve ailesine karşı merhamet duygusundan yoksun bir şekilde hareket ettiğine işaret eder. Rüya sahibinin günaha yatkın bir kişiliği olmasına ve suç dolu bir hayat yaşamasına alamettir.

ruyada-katliam-gormek.jpg

Rüyada katliam gören kişi,isteyerek ve bilerek bir kişinin canını yaktığı birine karşı kin beslediği demektir.Bazı rüya tabiri yorumcularına göre ise kişiyi çok kızdıracak bir haber alacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Katliam Yapıldığını Görmek

Rüyada katliam yapıldığını görmek, çok sevilen bir insana zor durumdayken yardım etmek anlamına gelmektedir. Bazı yorumlara göre, sevilen bir kişinin hastalanıp, vefat etmesine de yorulmaktadır.


Rüyada Katliam Görmenin Psikolojik Yorumu

Kişinin geçmişte yaşadığı acılarını ve korkularını,ruh halinin bozuk olduğunu,en ufak bir şeyde sinirlendiğini simgelemektedir.


Rüyada Silahlı Katliam Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyada silahlı katliam gören kişinin,ruh halinin bozuk olduğu,endişe ve korku içinde olduğuna işarettir.


Rüyada Evde Katliam Görmek

Rüya sahibinin iş hayatında kötü niyetli insanlarla birlikte iş yaptığına,işinin maddi anlamda çöküşte olduğuna,kişinin kendisini düzeltmesi gerektiğine delalet etmektedir.


Rüyada Katliamdan Kurtulduğunu Görmek

Rüyasında katliamdan kurtulduğunu gören rüya sahibinin,eskiden çok sevdiği birini kaybettiğini,onu çok özlediğini,acısının dinmediğini rivayet etmektedir.


Rüyada Toplu Katliam Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada toplu katliam gören kişinin,çok zor bir dönemden geçtiğine,bu zor dönemden zaman içerisinde geçeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Köpek Katliamı Görmek

Rüyasında köpek katliamı gören rüya sahibinin,normal hayatında sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir iş yapacağına,hatalı yollara sapacağı rivayet edilir.

NeOldu.com / Rüya Tabiri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum