Rüyada Karın Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada karın görmenin manası nedir ve rüyasında karın ağrısı ya da sancısı gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerine göre rüyada karın görmenin anlamlarını sizlerle paylaşıyoruz.
Rüyada Karın Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Karın Görmek

Rüyada Karın Görmek

Rüyada karın görmek, genellikle hayra yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatı boyunca ağız tadının hiç bozulmayacağına, isteklerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından kişinin malının, sağlığının her zaman yerinde olacağına ve hayalini kurduğu her şeye ulaşacağına işaret eder. Bu rüya, kimseye muhtaç olmadan, mutlu ve huzurlu bir yaşam anlamına gelmektedir.

Rüya tabirlerinde rüyada karın görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Karnının Delindiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karnının delindiğini görmesi kişinin sağlık sorunları yaşayacağı demektir. Sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, zor günler geçireceğine, güçlü olması gerekeceğine rivayet eder.


Rüyada Karnında Bir Şeyin Hareket Ettiğini Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında karnında bir şeyin veya bir şeylerin hareket ettiğini görmesi kişinin arkasında iş çeviren insanların olacağına yorulur. Bu yüzden çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder.


ruyada-karin-gormek.jpg

Rüyada karın görmek, kişi eğer bayan ve bekar ise kısa zamanda evlenip çocuk sahibi olacağı demektir. Rüyayı gören kişi eğer erkek ise iş hayatında bazı sıkıntılar yaşayacağına bu sıkıntıların üstesinden ailesinin yardımı ile geleceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Birinin Karnının Kesildiğini Görmek

Rüya sahibi için pek de hayırlı nitelendirilmez. Kişinin günah işleyeceğine, dualarının kabulü için tövbe etmesi gerekeceğine yorulmaktadır.


Rüyada Karın Büyümesi

Rüyada karın büyümesi görmek, güzel ve hayırlı olarak yorumlanır. Rüya sahibinin maddi imkanlarının artacağına, bolluğa ve berekete ulaşacağına delalet etmektedir.


Rüyada Karın Ağrısı Görmek

Rüyada karın ağrısı görmenin rüya tabiri, aile içinde yaşanacak birlik ve beraberliğe yorulmaktadır. Rüya sahibinin ailesinin her koşulda yanında olacağına işaret eder.


Rüyada Karın Sancısı Görmek

Rüyada karın sancısı görmek iyi değildir, rüya sahibinin namusuna ve şerefine leke getirecek işlere bulaşacağını göstermektedir.


Rüyada Karın Şişmesi

Rüyayı gören kişinin gelirinin artacağına yorulmaktadır. Ya da mal ve toprak alarak buradan elde edeceği sabit gelire işaret etmektedir.


Rüyada Karnın Yarılması

Rüyada karnın yarılması, rüya sahibinin dualarının kabul olacağı anlamına gelmektedir. İstediği işleri gerçekleştireceğine delalet eder.


Rüyada Karnı Aç Olmak

Rüyada karnı aç olmak, yokluk, kıtlık ve fakirlik görmek anlamına gelir. Rüya sahibinin maddi anlamda sıkıntıya düşeceğine ve rızkının azalacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.