Rüyada Karanfil Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada karanfil görmek ne manaya gelir? Rüyada kırmızı karanfil görenler bu rüyalarını nasıl yorumlamalıdır. İşte, rüyada karanfil görmenin anlamı ve rüya tabiri:
Rüyada Karanfil Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Karanfil Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada karanfil görmek, rüya sahibinin duygularına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin aşırı duygusal bir döneme gireceğine yorulmaktadır. Rüyada karanfil görmenin bir başka anlamı ise özel hayata ilişkin olarak değerlendirilir. Kişinin hayatında eğlenceli ve renkli günlerin yaklaşıyor olduğu yorulmaktadır. Ayrıca bu rüya, yeni bir kısmetin habercisi olarak da delalet eder.


Rüyada Karanfil Toplamak

Rüyada karanfil toplamak, kişinin aşk ve evlilik hayatının dolu dolu geçeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşklarının her zaman ilk günkü gibi olacağına delalet etmektedir.

ruyada-karanfil-gormek.jpg

Rüyada karanfil görmek, kişinin karar alırken duygularını da ortaya koyması sonucu, yanlış kararlar alacağı demektir. Rüya sahibinin duygusal birisi olduğuna, heyecanlı ve tutkulu bir aşk yaşayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Karanfil Koklamak

Rüyada karanfil koklamak, rüya sahibinin birinden çok etkilenip, eşi ya da sevgiline karşı büyük bir hata işleyeceğine işaret eder.


Rüyada Karanfil Ekmek

Rüya sahibinin birlikte olduğu kişiye çeşitli sürprizler hazırlayarak, ilişkilerini her zaman canlı tutacağına işaret etmektedir.


Rüyada Karanfil Çiğnemek

Rüyada karanfil çiğnemek, hayal kırıklığı ile sonuçlanacak bir aşkın habercisidir. 


Rüyada Birinden Karanfil Almak

Rüya sahibinin gönlünü kazanmaya çalışan bir kişinin varlığına işaret etmektedir. 


Rüyada Kırmızı Karanfil Görmek

Rüyada kırmızı karanfil görmek, rüya sahibinin aşktan yana şansının açık olacağına işaret eder. Herkesin imrenerek baktığı, tutkulu bir aşk yaşayacağına yorulur.


Rüyada Pembe Karanfil Görmek

Rüyasında pembe karanfil gören kişinin,  hayal gücünün geniş olduğuna, gerçekte olması imkansız olan olayları düşlediğine delalet eder.


Rüyada Karanfil Tohumu Görmek

Rüyasında karanfil tohumu gören rüya sahibinin, sıfırdan çabalayarak ve çok çalışarak mal mülk sahibi olacağına, hayatının geri kalanını mutlu mesut ve rahat yaşayacağına rivayet eder.

ruyada-karanfil-gormek-002.jpg


Rüyada Kuru Karanfil Görmek

Rüyasında kuru karanfil gören kişinin, hayattan bir beklentisinin kalmadığına, yaşadığı olayların etkisinde kalıp rahat ve umursamaz davranacağına, içine kapanık birisi olacağına işaret eder.


Rüyada Beyaz Karanfil Görmek

Rüyasında beyaz karanfil gören kişinin, sorunlar ve dertlerden uzak bir hayat yaşadığına, eşiyle birlikte mutlu huzurlu bir köy evinde yaşayacaklarına, hayırlı evlat sahibi olacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum