Rüyada Kaplıca Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kaplıca görmenin rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, ne manaya geldiğini sizler için derledik. İşte, rüyada kaplıca görmenin anlamı ve rüya tabiri:
Rüyada Kaplıca Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kaplıca Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kaplıca görmek, zor günler geçirecek olmaya yorulur. Rüya sahibinin kendi hatası yüzünden malından ve parasında olacağına, bunun sonucunda zor günler geçirip mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada kaplıca görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin kötü yollara girecek olmasına yormaktadır.

Rüya tabirlerinde rüyada kaplıca görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kaplıcaya Gitmek

Rüyada kaplıcaya gitmek, rüya sahibinin hayat şartlarını güzelleştirecek olaylar yaşamasına yorulur. 

ruyada-kaplica-gormek.jpg

Rüyada kaplıca görmek, rüya sahibinin belalı kimseler ile birlikte çalışarak, pis işlere bulaşacağı demektir. Kişinin yaptığı işlerden sorumlu olmayacakmış gibi davranacağına, büyük hatalar yapacağına, dostlarıyla ve ailesiyle tartışacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kaplıcada Yıkanmak

Rüyada kaplıcada yıkanmak, genellikle şifa bulmak anlamına gelir. Rüya sahibinin şansının döneceğine, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.


Rüyada Sıcak Kaplıca Görmek

Rüyada sıcak kaplıca görmek, rüyayı gören kişinin hayatında hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.


Rüyada Ilıca Görmek

Rüyada ılıca görmek, kaplıca görmek ile benzer şekillerde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşeceğine, güzel ve başarılı günler yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Şifalı Sular Görmek

Rüyada şifalı sular görmek, rüya sahibinin hayatını yeniden kuracağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kaplıca Çamuru Görmek

Rüyasında kaplıca çamuru gören kişinin, mutlu ve huzurlu giden hayatının ardı arkası kesilmeyen dertlerin rüya sahibinin başına geleceğine işaret eder.


Rüyada Şifalı Suya Girmek

Rüyada şifalı suya girmek, rüya sahibinin bir hastalığa yakalanacağına, bu hastalığın geçici olmadığına, kişinin iş hayatına zaman ayıramayacağına, bu yüzden maddi kayıplara uğrayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Şifalı Suda Yıkanmak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre şifalı suda yıkandığını gören kişinin, hastalıklarından kurtulacağına, kısmetinin açılacağına, ailesiyle mutlu mesut yaşayacakları rivayet edilir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum