Rüyada Kanun Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kanun görmek ne anlama gelir? Rüyada kanundan kaçtığını görmek neye işaret eder? gibi rüyaların tabirleri...
Rüyada Kanun Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kanun Görmek

Rüyada kanun görmek, rüya sahibinin emeklerinin karşılığını fazlasıyla atacağına ve eline geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında kanun görmesi, kişinin insanlar arasında sevileceğine de delalet eder.

Rüyada Kanun Görmek


Rüyada Kanundan Kaçtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kanundan kaçtığını görmesi, kişinin hem toplumun hem de ailenin çok sevineceği işler yapacağı anlamına gelir. Kişinin rüyasında kanundan kaçtığını görmesi, rüya sahibinin çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.


Rüyada Kanun Maddesi Görmek

Kişinin rüyasında kanun maddesi görmesi, rüya sahibinin şansının daima yaver gideceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında kanun maddesi görmesi, kişinin yatırım yapacağına ve girdiği her işten kazançlı çıkacağına yorumlanır.


Rüyada Kanun Sesi Duyduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kanun sesi duyduğunu görmesi, kişinin kısa süre içerisinde bütün dert ve sıkıntılarından çıkacağına alamet eder. Kişinin rüyasında kanun sesi duyduğunu görmesi, rüya sahibinin mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.


Rüyada Kanun Çaldığını Görmek

Kişinin rüyasında kanun çaldığını görmesi, rüya sahibinin bundan sonraki hayatında daima huzurlu olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında kanun çaldığını görmesi, kişinin alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağı anlamına gelir.


Rüyada Kanun Görmek

Rüyada kanun görmek, rüya sahibinin yaptığı işlerde kazanç elde edeceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında kanun görmesi, kişinin kazancının iki kat artacağı anlamına da gelir.


Rüyada Kanun Kitabı Görmek

Rüyada kanun kitabı görmek, rüya sahibinin çevresindeki insanlardan destek göreceğine ve çok mutlu olacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında kanun kitabı görmesi, kişinin büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Kanunsuz İş Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kanunsuz iş yaptığını görmesi, kişinin canın ve malının her zaman güvende olacağına rivayet eder. Kişinin rüyasında kanunsuz iş yaptığını görmesi, rüya sahibinin çok uzun bir ömür yaşayacağına alamet eder.


Rüyada Kanun Okuduğunu Görmek

Kişinin rüyasında kanun okuduğunu görmesi, rüya sahibinin hayatından ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında kanun okuduğunu görmesi, kişinin kısa süre içerisinde bir evlilik yapacağına yorulur.


Rüyada Kanun Çalan Birini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kanun çalan birini görmesi, kişinin eline geçen fırsatlarını hızlı bir şekilde kaybedeceğine alamet eder. Kişinin rüyasında kanun çalan birini görmesi, rüya sahibinin eğlenceli günler yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Kanun Dinlediğini Görmek

Rüyada kanun dinlediğini görmek, rüya sahibinin kısa süre içerisinde lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında kanun dinlediğini görmesi, kişinin ortaya çıkan sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.


Rüyada Kanun Adamı Görmek

Kişinin rüyasında kanun adamı görmesi, rüya sahibinin karşısına hiçbir zaman zorluk çıkmayacağına yorulur.  Rüya sahibinin rüyasında kanun adamı görmesi, kişinin iş hayatında karşısına aksilikler çıkacağına alamet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum