Rüyada Kanat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kanat görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada kanat görmenin hikmeti ve alameti hakkında aklınıza takılan tüm sorulara cevap veriyoruz.
Rüyada Kanat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kanat Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kanat görmek, olumlu ve hayırlı olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hayatında her istediğinin olacağına ancak bunlar için sabretmesi gerektiği anlamına gelmektedir. Başarılarının ve mutluluğunun bir gün ya da bir an olmayacağına, dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet eder.

Bazı rüya sözlüğü yazarları bu rüyaya, acıların ve hasretlerin sona ermesine yormaktadır. Kötü ve karanlık günlerin sona ereceği, aydınlık günlerin yakın olduğuna işarettir.

Rüya tabirlerinde rüyada kanat görmenin anlamı ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kanat Takıp Uçmak

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek, rüya sahibinin en kısa sürede huzura kavuşacağına işarettir.

ruyada-kanat-gormek.jpg

Rüyada kanat görmek, rüya sahibinin işlerinin düzeleceği, hanesinden mutluluk ve huzurun eksik olmayacağı demektir. Ayrıca bu rüya, kişinin uzun yolculuğa çıkacağı ya da mekan değiştireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Kanatlanmak

Rüyada kanatlandığı görmek, hayırlı adımlar atmaya, önemli kararlar almaya, değişiklik ve yenilik yapmaya işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin hayırlı evlat sahibi olacağına da yorulmaktadır.


Rüyada Kanadının Olduğunu Görmek

Rüyada kanadının olduğunu görmek, kişinin hayatında hayırlı gelişmeler olacağına alamet etmektedir. Kişinin işlerinin rahatlayacağına, çok sevdiği biriyle ortak olacağına delalet eder.


Rüyada Kanatlı Karınca Görmek

Rüyada kanatlı karınca görmek, güç, kuvvet ve kudret sahibi olmaya delalet eder. Kişinin kendine olan güveni ile her işin üstesinden kalkabileceği anlamına gelmektedir. 


Rüyada Kanatlı Melek Görmek

Rüyada kanatlı melek görmek, iyiliğe, güzelliğe ve hayra yorulur. Rüya sahibinin dertlerinin ve sıkıntılarının biteceğine, bu süreçte de kendisinin yanında olacak olan bir kişiye işaret etmektedir. 


Rüyada Tavuk Kanadı Görmek

Rüyasında tavuk kanadı gören kişinin, sağlığına dikkat etmediği demektir. Kişinin ileride sıkıntı çekeceğini bildiğine rağmen sürekli hamur işi yiyeceğine delalet eder.


Rüyada Siyah Kanat Görmek

Rüyada siyah kanat görmek, kötülüğe yorumlanır. Kişinin harama el uzatacağına, kötü alışkanlıkları olacağına, mazlumları ezeceğine işaret eder.


Rüyada Kanatlı Kadın Görmek

Rüyada kanatlı kadın görmek, rüya sahibinin ailesiyle bazı sorunlarının olacağına yorulur. Fakat bu sorunları kendi aralarında hemen çözeceklerine rivayet eder.


Rüyada Kanatlı Erkek Görmek

Rüyada kanatlı erkek görmek, kişinin istediğine kavuşacağı, hayallerine ulaşacağına delalet eder. Rüya sahibinin sabrederek büyük yerlere geleceğine, maddi sıkıntısının biteceğine işaret etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.