Rüyada Kama Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kama görmek ne manaya gelir? Rüyada kama görmek rüya tabirlerine göre ne ifade eder? İşte cevaplar...
Rüyada Kama Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kama Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kama görmek, genellikle hayra yorumlanmaktadır. Kişinin iş hayatında elde edeceği zaferlere işaret eden bu rüya, zor zamanların sona ereceği anlamına gelmektedir. Yaşam içerisinde yapılmış olan yardımlar, hayırlar sayesinde kişinin vicdanının rahat olduğuna delalet etmektedir.

Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kırılan kalbin onarılacak olmasına yormaktadır. Kişinin kırıldığı kişi ile arasındaki buzları eriteceğine alamet eder.

Rüya tabirlerinde rüyada kama görmenin rüya tabiri ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Pala Görmek

Rüyada kamaya benzer bir alet olan palayı görmek, iş hayatındaki deneyimler sayesinde büyük başarılar elde edecek olmaya delalet eder.

ruyada-kama-gormek.jpg

Rüyada kama görmek, rüya sahibinin yakın bir zaman içerisinde uzun ve tutkulu sürecek bir aşk yaşayacağı demektir. Ayrıca kişinin hayatında sorun çıkaran insanlardan uzaklaşacağı ve kapanan kısmetinin açılacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Hançer Görmek

Rüyada hançer görmek, genel olarak ihanete yorulur. Rüya sahibinin iş ya da sosyal hayatında güvendiği bir kişiden kötülük göreceğine delalet etmektedir.


Rüyada Kamanın Kırıldığını Görmek

Rüya sahibinin ihtiyaçlarını gideremez kendi işini kendisi yapamayacak duruma geleceğine işaret eder.


Rüyada Kamayı Salladığını Görmek

Rüyada kamayı salladığını görmek, kişinin üst üste bir çok sorunla ve sıkıntıyla mücadele edeceğine, yıpranıp yorgun düşeceğine alamet eder.


Rüyada Kama Tutmak

Rüyada kama tutmak, rüya sahibinin neşeli ve huzurlu bir hayat geçireceğine, eşiyle birlikte mutlu olacaklarına rivayet eder.


Rüyada Kama Almak

Rüyada kama almak, kişinin ruhunun ve bedeninin rahat olmayacağı, kendisini güvende hissetmeyeceği, rüya sahibinin tehtid edileceği manasına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.