Rüyada Kadın Dövmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kadın dövmek ne manaya gelir? Rüyada kadınla kavga etmek ya da kadın tarafından dövülmenin yorumunu nasıl yapmalı? Rüya tabirleri sözlüğüne göre, kadın dövmenin manalarını sizler için derledik.
Rüyada Kadın Dövmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kadın Dövmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kadın dövmek, genellikle tersine bir şekilde iyiye yorulur. Rüya sahibinin gücüne güç katacağı, maddi anlamda istediği geliri elde edeceği delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yazarları rüyada çaresiz bir kadını dövdüğünü görmeyi ise büyük bir sevap işleyecek olmaya yormaktadır. Genel olarak rüyada kadın dövmenin manası, hayırlı yorumlanır.

Rüya tabirlerinde rüyada kadın dövmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kadın Tarafından Dövüldüğünü Görmek

Rüyada kadın tarafından dövüldüğünü gören erkek ise düşmanı tarafından alt edileceği ve kötü duruma düşeceği anlamına gelmektedir.

rüyada kadın dövdüğünü görmek

Rüyada dövülen kadın tanınan biri ise rüya sahibinin o kişiye yardımda ve destekte bulunacak demektir. Rüyada eşini dövdüğünü görmenin anlamı, eşinin her türlü ihtiyacını karşılamaya ve gönlünü hoş tutacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kadınla Kavga Etiğini Görmek

Rüyada kadın kadına kavga etmek, kişinin etrafı ile çatışma yaşayacağı anlamına gelir. Bir erkeğin, kadınla kavga ettiğini görmesi ise iş yerinde iyi bir izlenim bırakacak projelerde görev alacağına delalet eder.


Rüyada Hamile Kadın Dövdüğünü Görmek

Rüyasında hamile kadın dövdüğünü gören kişinin büyük bir günah işleyeceği anlamına gelmektedir. Hem kendisini hem de sevdiklerini tehlikeye atacağına delalet eder.


Rüyada Kadının Dövüldüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kadının dövüldüğünü görmesi çok rahat bir geçime sahip olacağına yorulmaktadır. Birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Yaşlı Kadın Dövdüğünü Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında yaşlı kadın dövdüğünü gören kişinin türlü sıkıntılara gireceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için artık kolları sıvamanın zamanı geldiğine delalet etmektedir. Zamanında işlediği günahlar için pişmanlık duyacağına, önemli işlere atılacağına kazancının büyük bir kısmını ihtiyaç sahibi olan kişilere bağışlayacağına delalet etmektedir.


Rüyada Döverek Kadın Öldürdüğünü Görmek

Rüyasında döverek kadın öldürdüğünü gören rüya sahibinin türlü hataları yüzünden yanlış yollara sapacağına delalet eder. Harama bulaşacağına, çok dikkat etmesi gerektiğine rivayet etmektedir.


Rüyada Kadın Dövmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin rüyasında kadın dövmenin psikolojik yorumu aslında görülen rüyaya göre yorumlanmaktadır. Çocukluk döneminde annesine karşı beslediği duyguların dışa vurumu olarak görülmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.