Rüyada Kadife Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kadife görmek ne manaya gelir ve rüyasında kadife gören kişi rüyasını neye yormalıdır? Rüyada kadife kumaş veya kadife elbise görmenin taşıdığı anlamları yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Kadife Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kadife Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kadife görmek, yumuşaklığa yorulur. Rüya sahibinin iyi huylu, yumuşak kalpli ve yardım sever bir insan olduğu anlamına gelmektedir. Bazı rüya yazarları bu rüyayı, kişinin hayatta yaşayacağı başarılara yormaktadır. Rüyayı gören kişinin herkes tarafından takdir görecek güzel işler yapacağı ve hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüya tabirlerinde rüyada kadife görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kadife Kese Görmek

Rüyada kadife kese görmek, iş hayatındaki başarılara delalet eder.

ruyada-kadife-gormekk.jpg

Rüyada kadife görmek, rüya sahibinin yeni projeler ortaya koyacağı demektir. Kişinin bu projelerde çok başarılı olup iyi paralar kazanacağı ve aşk hayatında gireceği, mutlu günleri kişiyi beklediği anlamına gelmektedir.


Rüyada Kadife Elbise Görmek

Rüyada kadife elbise görmek, iş hayatında uzun süredir devam eden aksiliklerin son bulacağına yorulur. Kişinin elini attığı her işte başarılara ulaşacağına delalet eder.


Rüyada Kadife Kumaş Görmek

Rüya sahibinin yeni bir iş teklifi alacağına ya da işinde terfi edeceğine yorulmaktadır. Kişinin bu işinde çok mutlu olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kadife Çiçeği Görmek

Rüya sahibinin yüklü bir kazanç elde edip, mal ve mülk sahibi olmasına delalet eder. Kişinin istediğini elde edebilecek bir güce sahip olacağına da rivayet eder.


Rüyada Kadife Perde Görmek

Rüyada kadife perde görmek, aile hayatında yaşanacak olan üzücü gelişmelerin habercisidir. Kişinin mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.


Rüyada Bordo Kadife Görmek

Rüyasında bordo kadife gören kişinin, iş hayatında büyük bir proje yapacağı demektir. Rüya sahibinin bu projeyi başarıyla tamamlayıp sunarsa, işinde zirveye çıkacağına işaret etmektedir.


Rüyada Lacivert Kadife Görmek

Rüyasında lacivert kadife gören rüya sahibinin, eski zamanları özlediğine işaret etmektedir. Kişinin eskiden yaşamış olduğu zamanları ara ara gözünün önüne getirdiğine rivayet eder.


Rüyada Kırmızı Kadife Görmek

Rüyada kırmızı kadife görmek, rüya sahibinin mutsuz giden hayatının olacağına işaret eder.  Kişinin mutlu ve huzurlu hissedeceği bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.


Rüyada Yeşil Kadife Görmek

Rüyada yeşil kadife görmek, kişinin geniş bir aileye sahip olacağına işaret eder. Rüya sahibinin evliliğinde evinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum