Rüyada Kadavra Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kadavra görmenin anlamı nedir? Rüyada gördüğünüz kadavra ile ilgili merak ettiğiniz tüm rüya tabirlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Kadavra Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kadavra Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada Kadavra Görmek

Rüyada kadavra görmenin anlamı, genellikle hayra yorulmaz. Rüya sahibinin iş hayatında bazı sıkıntılar, sorunlar ve başarısızlıklar yaşayacağına yorulur. Rüyada kadavra görmenin bir başka tabirci ise daha farklıdır. Bir tabirci bu rüyayı maddi ve manevi anlamda sorunlar yaşamaya yormaktadır. Rüya sahibine uyarı niteliği taşıyan bu rüya, kötü durumlara karşı kişinin hazırlıklı olmasına delalet eder.

Rüya tabirlerinde rüyada kadavra görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kadavra Kesmek

Rüya sahibinin iş ve özel hayatında atacağı bazı adımlardan dolayı pişmanlık duyacağına delalet eder.

ruyada-kadavra-gormek.jpg

Rüyada kadavra görmek, hayra işaret olmayan bu rüya kişinin girdiği her işte başarısız olup şansızlık kapısının hayatının her köşesinde yer alacağı demektir. Rüyada görülen kadavra sembolü bazen de elinizdeki mal varlığınızın yok olacağı anlamına gelir.


Rüyada Ceset Görmek

Rüya sahibinin, iş hayatında büyük sorunlar yaşayacağı demektir. Kişinin umudunu yitireceği ve zora gireceği anlamına gelmektedir. 


Rüyada Ceset Saklamak

Rüyada ceset sakladığını görmek, kişinin hayatında yaşanan sorunlardan dolayı üzüntü çektiğine yorulur. Rüya sahibinin ailesinden saklı tuttuğu sırlarını açığa çıkarmamak için mücadele içine girerek hayatını göz göre göre mutsuz kılacağına delalet eder.


Rüyada Ceset Toplamak

Rüya sahibinin düzgün ve mutlu giden aile hayatında birtakım sorunlar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin huzurunun bozulacağına ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.


Rüyada Ceset Yaktığını Görmek

Kişinin iş hayatındaki başarılar ve bu başarıların vesile olduğu kazançlar yüzünden rakipleri tarafından çok kıskanılan rüya sahibinin, işlerinin kötü duruma düşeceğine işarettir.  Rüya sahibinin maddi olarak zarar verici olan durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.


Rüyada Kadavra Diktiğini Görmek

Rüyada kadavra dikmek, yapılan hataları ört bas etmeye çalışmaya, pişmanlık duymaya yorulur. Rüyayı gören kişinin insanlara karşı yaklaşımlarında hataya yer verdiğini anlayarak pişmanlığını dile getirmesine rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.