Rüyada Kaburga Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kaburga yemek ya da kaburga kemiğinin kırıldığını görmeniz rüya alimleri tarafından farklı şekillerde yorumlanmaktadır. İşte rüyada kaburga görmenin anlamları:
Rüyada Kaburga Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kaburga Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kaburga görmenin anlamı, kişinin duygu ve düşüncelerine yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatta dimdik duran, yaşam şekli ve inanışları tam olan bir kimse olduğuna delalet eder.

Rüyada kaburga görmek, bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin yaşayacağı üzüntülere ve hayal kırıklıklarına yormaktadır. 

Rüya tabirlerinde rüyada kaburga görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kaburga Dolması Görmek

Rüyada kaburga dolması görmek, kişinin eğitimli, zengin ve güç sahibi bir insan olacağına işaret etmektedir.

ruyada-kaburga-gormek.jpg

Rüyada kaburga görmek, anaç duygulara, sahiplenmek demektir. Aynı zamanda koruma içgüdüsüne ve Allah'ın erkek için yarattığı karşı cins anlamına gelir.


Rüyada Kaburga Yemeği Görmek

Rüyada kaburga yemek, kişinin sorunlarının son bulacağına yorulur. Kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder. 


Rüyada Kaburga Kemiğinin Kırılması

Rüyada kaburga kemiğinin kırılması, genel olarak uğursuzluk olarak yorumlanır. Rüya sahibinin güvendiği kişilerden zarar göreceği, hem maddi hem de manevi anlamda zor günler geçireceğine delalet eder.


Rüyada Kaburga Eti Yemek

Rüya sahibinin maddi anlamda bir eksiğinin olmayacağı demektir. Kişinin bolluk içinde geçen yaşamında bu anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.


Rüyada Kaburga Yemek

Rüyada kaburga yemek ile kaburga eti yemek aynı anlamlarda yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin karşısına çıkacak güzel fırsatlara ve verimli işlere işaret etmektedir.


Rüyada Hayvan Kaburgası Görmek

Rüyada hayvan kaburgası görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine rivayet eder. Kişinin sorunlarının çözümünde destek olacağına delalet eder.


Rüyada Pişmiş Kaburga Eti Görmek

Kişinin rüyasında pişmiş kaburga eti görmesi, rüya sahibinin bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına yorulur. Kişinin bütün emeklerin heba olacağına alamettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.