Rüyada Kabir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kabir görmek rüyanın görülme şekline göre değişik şekilde yorumlanır. İşte, rüyada kabir görmenin rüya anlamları, yorumları:
Rüyada Kabir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kabir Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kabir görmek, genellikle ürkütücü ve kötü bir duruma yorulur. Bu nedenle bazı rüya yorumcuları tarafından bu rüya pek hayra yorulmaz. Rüya sahibinin yakın zamanda herhangi bir suç işleyerek hapis yatabileceğine ya da genel olarak hapis hayatı yaşayacağına delalet etmektedir. 

Rüyada kabir görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin sahip olacağı yeni ev olarak ifade etmektedir.

Rüya tabirlerinde rüyada kabir görmenin manası ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kabirde Yattığını Görmek

Rüyada kabirde yattığını görmek, kişi zengin ise fakir olacağına delalet etmektedir. Rüya sahibinin dikkatli olması gerektiği konusunda uyarı niteliği taşıyan bir rüyadır.


ruyada-kabir-gormek.jpg

Rüyada kabir görmek, rüya sahibinin büyük bir miktarda para kazanacağı, bu parasını yatırım için kullanacağı demektir. Kişinin paranın bir kısmını zevklerini için harcayacağı, ileride sıkıntı çekmeyeceği, aldığı mantıklı kararlar sayesinde rahat edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Kabirde Toprak Kazdığını Görmek

Rüya sahibinin kabirde toprak kazdığını görmesi, kişinin ömrünün uzun olacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin sağlıklı ve huzurlu bir ömür süreceğine yorulmaktadır.


Rüyada Kabirden Ölü Çıkması

Rüyada kabirden ölü çıktığını görmek, hayra yorulmaktadır. Bu rüya genel olarak bereketin ve bolluğun bir simgesidir. Rüya sahibi maddi sıkıntı çeken bir kimse ise onun bu anlamda rahatlayacağına delalet etmektedir.


Rüyada Kendi Kabrini Görmek

Rüyada kendi kabrini görmek, hayıra yorulmaz. Kişinin hayatı boyunca maddi sıkıntı çekeceğine, bazı olaylarda haksız duruma düşeceğine, başına durduk yere iş alacağına, mutsuz ve huzursuz bir ömür geçireceğine alamet eder.


Rüyada Ölmüş Birinin Kabrini Açık Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ölmüş birinin kabrini açık görmesi kişinin, çok sevdiği kardeşinden ayırmadığı, onu kendine çok yakın gördüğü birinin büyük bir hastalığa yakalanacağına, rüya sahibinin bu süre zarfında üzüntüye boğulacağına rivayet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.