Rüyada Jelatin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada jelatin görmek neye işaret eder? Rüyada jelatin yediğini görmek ne anlama gelir? gibi rüyaların anlamları...
Rüyada Jelatin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Jelatin Görmek

Rüyada jelatin görmek, rüya sahibinin hiç ummadığı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında jelatin görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Jelatin Görmek


Rüyada Jelatin Yırttığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında jelatin yırttığını görmesi, kişinin aile içi hesaplaşmalar yapacağına alamet eder. Kişinin rüyasında jelatin yırttığını görmesi, rüya sahibinin kişinin kendi hatalarını kabul edeceğine ve hiç üste çıkmaya çalışmayacağına yorulur.


Rüyada Jelatin Kullandığını Görmek

Kişinin rüyasında jelatin kullandığını görmesi, rüya sahibinin iş ve ticaret hayatında daima başarılı olacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında jelatin kullandığını görmesi, kişinin hayatında tehlikeli işler yapacağına delalet eder.


Rüyada Jelatin Yediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında jelatin yediğini görmesi, kişinin yakın zamanda uzun bir seyahate çıkacağına yorulur. Kişinin rüyasında jelatin yediğini görmesi, rüya sahibinin karşısına çıkan sıkıntılardan kısa süre içerisinde kurtulacağına alamet eder.


Rüyada Jelatin Görmek

Rüyada jelatin görmek, rüya sahibinin büyük kazançlar elde edeceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında jelatin görmesi, kişinin başı sıkışan bir kimsenin yardımına koşacağı anlamına da gelir.


Rüyada Jelatin Sardığını Görmek

Rüyada jelatin sardığını görmek, rüya sahibinin çok çalışkan kimse olacağına ve mesleğinde daima yükseleceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında jelatin sardığını görmesi, kişinin çevresindeki insanları ihmal edeceğine delalet eder.


Rüyada Jelatin Satın Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında jelatin satın aldığını görmesi, rüya sahibinin aile hayatında sürekli tartışacağına ve bu durumdan sıkıntılar yaşayacağına tabir edilir. Rüyada jelatin satın aldığını görmek, kişinin sakladığı çok önemli bir sırrı olduğuna rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.