Rüyada Jartiyer Görmek Ne Anlama Gelir?

Yorumcuların yapmış oldukları değerlendirmelere göre rüyada jartiyer görmek konusunu detaylıca inceledik. Jartiyer görmekle ilgili tabirler burada.
Rüyada Jartiyer Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Jartiyer Görmek

Rüyada jartiyer görmek, taşınma ya da kısa süreliğine evini değiştirmeye yorulmaktadır. Rüya sahibinin işi nedeniyle şehir ya da ev değişikliği yapabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada Jartiyer Görmek

Rüyada jartiyer görmek, rüya sahibinin azim ve sabırla çalışarak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder. Ayrıca kişinin birine muhtaç olmadan bir hayat geçireceği ve kendi ayaklarının üstünde duracağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Jartiyer Almak

Rüyada jartiyer aldığını görmek, yakın zamanda maddi durumun iyiye gideceğine delalet eder. Rüya sahibinin eline geçecek parayı iyi değerlendireceği ve mülk sahibi olacağı anlamına gelir.

Rüyada Jartiyer Giymek

Yorumcular bu rüyayı yanlış bir kişi ile aşk yaşayacak olmaya yormaktadır. Uyarı niteliği taşıyan bu rüyanın dikkate alınması ve bu gönül ilişkisinde dikkatli davranılması tavsiye edilmektedir. Kişiyi doğru yoldan çıkartabilecek bu ilişki sırasında kişinin alacağı her kararda birkaç kez düşünmesi gerekmektedir.

Rüyada Birisine Jartiyer Vermek

Rüyada birisine jartiyer verdiğini görmek, yakın zamanda ufak bir borca girileceği anlamına gelmektedir. Ancak kişi bu borcunu kısa zamanda sorunsuzca kapacak ve maddi açıdan refaha erecektir.

Rüyada Kırmızı Jartiyer Görmek

Rüyada kırmızı jartiyer giydiğini görmek, uzak bir şehirde yaşanacak gönül ilişkisine alamet etmektedir. Bu ilişkinin rüyayı gören kişi için hayırlara vesile olduğu rivayet edilmektedir.

Rüyada Siyah Jartiyer Görmek

Rüya sahibinin etrafında çıkarcı kimseler olduğuna yorulmaktadır. Rüyayı gören kişinin bu çıkarcı kimseler ile iş birliği yapacağına delalet eder. Bu işbirliği sonrasında her ne kadar kendisi de fayda alsa da uzun dönemdeki ilişkilerinde sorun çıkacağının işaretidir.

Rüyada Beyaz Jartiyer Görmek

Rüya sahibinin rüyasında beyaz jartiyer görmesi, kişinin büyük bir plan kuracağına yorulmaktadır. Bu planın amacının ise birini zarara sokmak olduğuna işaret eder. İyi niyetle yapılmayan bu planın kısa sürede açığa çıkacağı rivayet edilmektedir. Bu yüzden yol yakınken vazgeçmenin en iyisi olduğu haber verilmektedir.

Rüyada Jartiyer Giydiğini Görmek

Rüyada jartiyer giydiğini görmek, rüya sahibinin maddi anlamda büyük kayıplar uğrayacakken aklını başına alacağına ve hatasından döneceğine yorulmaktadır. Bu sayede batmanın eşiğinden dönüleceği rivayet edilmektedir.

İlginizi Çekebilir
Rüyada İç Çamaşırı Görmek Ne Demek?Rüyada Kalça Görmek Ne Anlama Gelir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.