Rüyada Jaluzi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada jaluzi görmenin yorumu ve tabiri nasıl yapılır merak ediyorsanız haberimizde jaluzi ile ilgili rüya tabirlerini bulabilirsiniz. Rüyada jaluzi görmenin anlamı nedir ve sizi neler bekliyor bilmek istiyorsanız işte cevapları:
Rüyada Jaluzi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Jaluzi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada jaluzi görmek, genel olarak yolculuklara yorulur. Rüya sahibinin, kendisi için hayırlı kararlar vereceği ve dostları birlikte yolculuğa çıkıp huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada jaluzi görmek, başka yorumculara göre farklılık gösterebilmektedir. Bir rüya tabircisi, bu rüyayı sıkıntıları paylaşacak olmaya yormaktadır. Rüya sahibinin yakın arkadaşları ile dertlerini paylaşacağı ve dostlardan alınacak fikirlerin hayatı daha da güzelleştireceğine işarettir.

Rüya tabirlerinde rüyada jaluzi görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Jaluzi Satmak

Rüyada jaluzi satmak, eski bir arkadaşla görüşmeye ya da ondan haber almaya delalet eder.


ruyada-jaluzi-gormek.jpg

Rüyada jaluzi görmek, çok yakında hayırlı bir haberin alınacağı demektir. Aynı zamanda bir hastalıktan kurtuluş yolunun bulunacağı anlamına da gelir.


Rüyada Renkli Jaluzi Görmek

Rüyada renkli jaluzi görmek, kişinin yakın bir arkadaşına maddi yardımda bulunacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Eski veya Kırık Jaluzi Görmek

Rüyada eski ya da kırık jaluzi görmek, rüya sahibinin arkadaşı ile yaşadığı sorunları kısa sürede halledeceğine işarettir.


Rüyada Yeni Jaluzi Görmek

Rüyada yeni jaluzi görmek ise yakın arkadaşlar ile çıkılacak seyahate delalet eder.


Rüyada Jaluzi Satın Almak

Rüya sahibinin rüyasında jaluzi aldığını görmesi, kişinin hayır işleri peşinde koşacağına ve hayatı boyunca hiçbir sıkıntı yaşamayacağı anlamına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.