Rüyada İstifra Etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada istifra etmenin anlamı nedir ve rüyada istifra etmek nasıl yorumlanır? İstifra etmek ile ilgili tüm rüya tabirlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada İstifra Etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada İstifra Etmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada istifra ettiğini görmek, kurtuluş anlamına yorumlanır. Rüya sahibinin hayatındaki uğursuzlukların son bulacağına, önünün açılacağına ve hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Bazı rüya tabircilerine göre ise bu rüya, doğru yola dönmeye yorulur. Kişinin dine ve ahlaka düşkün bir yapıya bürünerek gerçek bir mümin olacağına işaret eder.

Rüya tabirlerinde rüyada istifra etmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada İstifra Ettiğini Görmek

Rüyada istifra ettiğini görmek, kişinin mutluluğa ve başarıya ulaşacağını göstermektedir. Rüya sahibinin yapacağı işler ile ailesini gururlandıracağına delalet etmektedir.

ruyada-istifra-gormek.jpg

Rüyada istifra görmek, rüya sahibinin ailesiyle sürekli bir tartışma içerisinde olacağı demektir. Fakat işlerinin, borçlarının ve varsa hastalıkların düzeleceği anlamına gelmektedir.


Rüyada İstifra Eden Birini Görmek

Rüyada bir başkasının istifra ettiğini görmek ise rüya sahibinin kendisini zor duruma düşürecek işler yapacağına işaret eder. 


Rüyada Kusmak

Rüyada kustuğunu gören kişinin, hayatında güzel ve olumlu olayların ardı arkasının kesilmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.


Rüyada Bebeğin İstifra Ettiğini Görmek

Rüyasında bebeğin istifra ettiğini gören kişinin, iş hayatında çok zor bir dönemden geçeceği, rüya sahibinin bu dönemi atlatacağı ve refaha kavuşacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Eşinin İstifra Ettiğini Görmek

Rüyada eşinin istifra ettiğini gören kişinin, eşiyle arasının bozulacağına, birbirlerine bir daha eskisi gibi bakmayacaklarına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum