Rüyada Istaka Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ıstaka görmek ne manaya gelir? Rüyasında ıstaka gören kişi bu rüyayı neye yormalıdır? Rüya tabirlerine göre rüyada ıstaka görmenin anlamı nedir?
Rüyada Istaka Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Istaka Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada ıstaka görmek, rüya tabircileri tarafından hayra yorulur. Rüyasında okey veya bilardo ıstakası gören kişinin ticari başarılarının misliyle artacağı, elinin bollaşacağı, ailesinde eli açık insanların varlığı gibi müspet havadislerin olacağına delalet eder.

Bir kısım rüya yorumcuları tarafından rüyada ıstaka görmenin manası eş, dost ve akrabalarla sıkı ilişkilere, yetenekli insana, mevki, makam ve rütbe gibi derecelerin artacağına, özveriyle çalışmaya ve bunun sonucunda başarılı olmaya işaret eder.

Farklı görüşlere göre ise rüyada bilardo ya da okey ıstakası gören şahsın etrafında kinci kişilerden zarar göreceğine, olumsuz haberlere, iş hayatında acımasız yöneticiye, huzursuzluğa, yoksulluğun  yanı sıra ailevi problemlerin yaşanacağına da delalet eder.

Istaka: Bilardo ve okey gibi oyunlarda kullanılan bir vasıtaya verilen addır. Bilardo ıstakası, ahşaptan oluşturulan bilardo toplarını vurmaya yarayan yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki ince sopadır. Okey ıstakası ise yine ahşap veya plastikten yapılan taş dizmek için oluşturulmuş bir araçtır.


Rüyada Okey Istakası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında okey ıstakası görmesi, kişinin sorunlarının günden güne azalacağına işaret eder.


ruyada-istaka-gormek.JPG

Rüyada ıstaka görmek, kişinin masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağı demektir. Rüya sahibinin çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığı anlamına gelir.


Rüyada Bilardo Istakası Görmek

Rüyada bilardo ıstakası görmek, kişinin dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine alacağı anlamına gelir.


Rüyada Okey Istakasının Kırıldığını Görmek

Kişinin rüyasında okey ıstakasının kırıldığını görmesi, rüya sahibinin ailesinden ve çevresinden tepki alacağı işler yapacağına yorulur.


Rüyada Bilardo Istakasının Kırıldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin sorunlu bir hayat süreceğine alamet eder.


Rüyada Istakanın Yere Düştüğünü Görmek

Rüyada ıstakanın yere düştüğünü görmek, kişinin hayallerinden vazgeçmesi gerekeceğine delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.