Rüyada Islık Çalmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada ıslık çaldığını görmenin manası nedir? Rüyada görülen ıslık çalma eylemi nasıl yorumlanır? Rüya tabirlerine göre rüyada ıslık çalmak ne anlamlar taşımaktadır? Rüyanız ile ilgili tüm detaylar yazımızda...
Rüyada Islık Çalmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Islık Çaldığını Görmek

Rüyada ıslık çaldığını görmek, genel olarak hayra yorulmaz. Rüya tabircileri rüyasında ıslık çaldığını gören kişinin sosyal çevresi, ailesi ve iş hayatındaki bireylerle iletişim problemleri yaşadığının göstergesidir. Ayrıca şiddetli sağlık sorunlarına, borçlanmaya ve yararsız ve kötü karakterli kişilerle karşılaşmaya, dahası belayı bulaşmaya delalet eder. Rüya tabircilerinin bir kısmı da rüyada ıslık çalmanın anlamını, rüya sahibinin işinden, evinden olacağı, meteliksiz kalacağı ve şanssızlığın uzun süre yakasını bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada Islık Çaldığını Görmek

Rüyada ıslık sesi duymak, çoğunlukla bireyin olumsuz hayat koşullarında yaşadığını ortaya koymaktadır. Tatsızlık şeklinde de yorumlanır ve rüyasında ıslık sesi duyan şahsın çaresizliğe düşeceği, etrafındakilerden de yardım alamayacağına alamettir. Aynı zamanda bazı rüya tabircileri tarafından rüyasında ıslık sesi duyduğunu gören kişinin aslı astarı belli olmayan laflarla canının sıkılacağı ve dedikodular yüzünden bunalacağı kaydedilmektedir. 

Rüya tabirlerine göre ıslık çalmanın diğer manaları şunlardır:


Rüyada Birinin Islık Çaldığını Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında birinin ıslık çaldığını görmek ve bu ıslığı pürüzsüz şekilde işitmek iyi bir havadisin yaklaştığının alametidir. 


Rüyada Islık Çalamamak

Rüyada ıslık çalmaya çalışan ancak çalmayı başaramayan kişinin durumu yoksulluktan kurtulacağı demektir. Kişinin ticari hayatında önemli sıçrayış kaydedeceğine yorulmaktadır. 


Rüyada Gece Islık Çalmak

Eğer kişi rüyasında gece ıslık çaldığını görüyorsa bu durum onun yakın zamanda yakınlarından birinin ölüm haberi alacağına delalet edilmektedir. 

ruyada-islik-gormek.jpg

Rüyada ıslık çalmak, hayra alamet etmez. Art niyetlere, geçimsizlik, huysuzluk, sorun ve sıkıntı demektir. Hastalık ve borç olarak ifade edilirken bir diğer yandan da hayırsız kişilerle karşılaşacağı anlamına gelir.


Rüyada Islık Sesi Duymak

Rüyada ıslık sesi duymak, tatsızlık olarak değerlendirilir. Rüyayı gören kişinin elinin kolunun bağlanacağı anlamına gelir.


Rüyada Düdük Çalmak

Rüyada düdük çalmak, hayırlara tabir edilir. Rüya sahibinin yüzünü güldürecek gelişmeler olacağına rivayet eder.


Rüyada Yılanın Islık Çaldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder. Rüya sahibinin ailesiyle eğlenceli vakit geçireceğine delalet eder.


Rüyada Islık Çalmayı Öğrendiğini Görmek

Rüyada ıslık çalmayı öğrenmek moralin bozulmasına işaret eder. Kişinin dert sahibi olmasına da alamet eder. 

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.