Rüyada Iskat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ıskat görmek ne manaya gelir? Rüyada ıskat görmek nasıl yorumlanır? Rüya tabirlerine göre rüyada ıskat görmek ne gibi anlamlar ifade etmektedir?
Rüyada Iskat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Iskat Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada ıskat görmek, rüya sahibinin herhangi bir vasiyet bırakmadan vefat etmesine yorulur. Ayrıca, hayattaki dini vecibelerini yerine getirmemesinden duyduğu üzüntüye, aynı şekilde parasal borçlarını ödeyememesine ve mutsuz olmasına delalet etmektedir.

Bazı rüya yorumcularına göre de Bir kısım rüya tabircileri rüyasında ıskat gören kimsenin durumunu ibadetlerini erteleyerek yaşamını sürdürmek, namazdan ve oruçtan uzaklaşmak olarak yorumluyor.


Rüyada Iskatçı Görmek

Rüyada ıskatçı görmek de pek hayra alamet değildir. Rüyada ıskatçı görmek rüya sahibinin tatsız, tuzsuz, ilgisiz bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

ruyada-iskat-gormek.jpg

Rüyada ıskat görmek, kişinin karşısına bazı kötü niyetli insanların çıkacağı ve işine burnunu sokacakları demektir. Rüya sahibinin hiç üzülmediği kadar üzüleceği bir olay yaşayacağı ve uzun bir dönem kendisine gelemeyeceği bitmiş halde olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Ölü Iskat Görmek

Rüya tabircileri rüyasında ölü ıskat gören kişinin ailevi sorunlarının ve hatta küskünlükler yaşadığına ancak bu kırgınlıkları onarıp insanların gönlünü alması gerektiği yönünde görüş bildirmektedir.


Rüyada Ölü Biri İçin Iskat Yaptığını Görmek

Rüyada ölü biri için ıskat yaptığını gören rüya sahibinin, çok büyük bir günaha gireceğine ve bu girdiği günahtan pişman olup tövbe edeceğine işarettir. Kişinin işine dahi odaklanamayacağına ve kötü günler geçireceğine alamet eder. 


Rüyada Devir Görmek

Rüyada devir gören kişinin, ailesiyle mutlu mesut yaşarken bir konu yüzünden büyük kavgaların çıkacağına, aile içerisinde huzurun kalmayacağına işaret eder.


Iskat; hukuksal ve manevi terimler olarak kullanılmaktadır. Iskat hukukta, hükümden düşürme ve iptal gibi manaları teşkil etmektedir. Manevi olarak ise ıskat hayatını kaybeden bir şahıs adına onun kılamadığı namazları (ıskat-ı salat) ve tutamadığı oruçlarının (ıskat-ı savm) affolunması adına verilen sadakaya denir. 

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum