Rüyada Isırıldığını Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada ısırıldığını görmenin manası nedir ve rüyasında ısırıldığını gören kişi bunu nasıl yorumlamalıdır? Rüyada köpek tarafından ısırılmak veya rüyada bebek tarafından ısırılmak gibi farklı rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz.
Rüyada Isırıldığını Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Isırıldığını Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada ısırılmak, genel olarak kötüye yorulmaktadır. Rüyada ısırıldığını gören şahsın rakipleriyle gireceği mücadelelerde mağlup olacağını anlatır. Bu rüyaya maruz kalan şahsın etrafındaki hasımlarının ona karşı fırsat kolladığı şeklinde de yorumlanabilir. 

Rüyada insan tarafından ısırıldığını görmenin manası, bazı rüya tabircilerinin ifadelerine göre rüyayı gören kişinin yakınlık duyduğu ve dost bellediği insanlardan aynı yakınlığı göremeyeceği şeklinde de delalet etmektedir. 


ruyada-kopek-isirmasi.jpg

Rüyada köpek tarafından ısırılmak, rüyayı gören şahsın maddi faaliyetlerinde gerileme yaşayacağı ve iş dünyasındaki rakiplerinden geriye düşeceği demektir. Aynı zamanda rüyada köpeğin ısırması kişinin azap çekeceğinin göstergelerinden biri anlamına gelmektedir.


Rüyada İnsan Tarafından Isırılmak

Rüya sahibinin rüyasında insan tarafından ısırıldığını görmesi kişiden nankörlük ve de vefasızlık göreceğine bu nedenle de yine yıkılan kişinin kendisi olacağına işaret eder. Rüya sahibinin emek verdiği ve üzerinde çok hakkı olan bir kişiden yiyeceği darbe olarak kabul edilir.


Rüyada Bebek Tarafından Isırıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bebek tarafından ısırıldığını görmesi huzur ve sıhhat dolu bir yaşama, sorunsuz ve sıkıntısız kazanılan rızka işarettir. Rüyada bebeğin ısırdığı kişinin mutlu haberler alarak rahat bir yaşam süreceği şeklinde açıklanabilir.


Rüyada Kedi Tarafından Isırılmak

Rüyasında kedinin ısırığına maruz kalan şahsın her zaman güvendiği, sevdiği ve saydığı bir kişinin ihanetine uğrayacağı rivayet edilir.

Rüyada Kedi Görmek


Rüyada Örümcek Tarafından Isırılmak

Rüya sahibinin rüyasında örümcek tarafından ısırıldığını görmesi şans isabet edecek demektir. Rüyayı gören kişinin Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bunu da kendisi için mucize kabul edeceğine rivayet edilir.


Rüyada Yılan Tarafından Isırılmak

Rüya sahibinin rüyasında yılan tarafından ısırıldığını görmesi gerek maddi gerekse manevi bakımdan büyük bir yıkım yaşayacağı ve kendini uzun süre toparlayamayacağı anlamına gelir. Başkaları nedeni ile yaşanacak büyük zorluklara ve yıkımlara rivayet edilir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum