Rüyada İrin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada irin görmek ne manaya gelir? Rüya tabirlerine göre rüyada görülen irin hangi anlamları ifade eder? İşte cevaplar...
Rüyada İrin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada İrin Görmek

Rüyada İrin Görmek

Rüyada irin görmek, servet sahip olmaya işaret eder. Rüya sahibinin ticaret ile uğraşıp, zenginlik içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir. Bereketli ve verimli işlere girişip, kazancın gitgide artacağına, kişinin mal, mülk veya toprak sahibi olacağına işaret eder. Rüyada irin çıkartmak, kişinin zahmetlerinin meyvesini alacağına, umudunu yitirdiği bir anda hak ettiği kazanca sahip olacağı delalet eder.

Rüya tabirlerinde rüyada irin görmenin manası ayrıca şu şekillerde geçmektedir:


Rüyada İrin Boşalttığını Görmek

Rüyada irin boşalması hayırlı ve güzel anlamlara gelmektedir. Kişinin dert ettiği bir durumdan kurtulmasına ve neşesinin yerine gelmesine delalet eder. Ayrıca bazı yorumculara göre, rüya sahibinin şifa bulması olarak da yorumlanmaktadır.


ruyada-irin-akmasi.jpg

Rüyada irin görmek, kişinin sevinçli bir haber almasına yormaktadır. Kişinin yaşamında her istediğinin olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder. Olumsuz anlamda bu rüyayı yorumlayanlar ise kişinin hiç beklemediği bir şekilde iftiraya uğrayacağına yormaktadır. 


Rüyada İrin Aktığını Görmek

Rüyada vücudun herhangi bir yerinden irin aktığını görmek, işlerin hafiflemesine, kötü kişilerden ve olaylardan uzak kalınacağına delalet eder. Kişinin rüyasında irin aktığını görmesi, rüya sahibinin iş hayatında sevilen biri olacağı anlamına gelir.


Rüyada İrin Boşalttığını Görmek

Rüyada irin boşaltmak, irinin kendiliğinden boşalması ile benzer bir şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında irin boşalttığını görmesi, kişinin dertlerinin, sıkıntılarının ve zorlukların üstesinden kolaylıkla geleceğine işaret eder.


Rüyada Bacaktan İrin Aktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bacağından irin aktığını görmesi karanlık günlerin kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder. Kişinin rüyasında bacaktan irin aktığını görmesi, rüya sahibinin işlerinin bollaşacağına, zor günleri atlatacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Elinden İrin Aktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında elinden irin aktığını görmesi namaza başlayacağına sevap işlemek için uğraşacağına doğru yolu kovalayacağına alamet etmektedir. Kişinin rüyasında elinden irin aktığını görmesi, rüya sahibinin hayırlı yoldan ayrılmayacağına delalet eder.


Rüyada Kolundan İrin Aktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kolundan irin aktığını görmesi kendisine büyük kar getirecek işlere gireceğine rakiplerini yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır. Kişinin rüyasında kolundan irin aktığını görmesi, rüya sahibinin iş hayatında daima başarılı olacağı anlamına gelir.


Rüyada Vücuttan İrin Aktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında vücudundan irin aktığını görmesi sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında vücuttan irin aktığını görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda ferahlayacağına alamet eder.


Rüyada Sivilce Görmek

Rüyada sivilce şeklinde irin görmek, gelecekte varlıklı bir kimse olmaya işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında sivilce görmesi, kişinin hırslı, azimli ve çalışkan yapısı sayesinde büyük paralar kazanacağına delalettir.


Rüyada Sivilce Kopardığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sivilce kopardığını görmesi, parasını boşa harcayacağına bu nedenle ömrünün sonuna kadar bolca kayıp yaşayacağı anlamına gelmektedir. Kişinin rüyasında sivilce kopardığını görmesi, rüya sahibinin aile ahaytında sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.


Rüyada Siyah Noktadan İrin Çıktığını Görmek

Kişinin rüyasında siyah noktadan irin çıktığını görmesi, rüya sahibinin işlerinin gayet güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında siyah noktadan irin çıktığını görmesi, kişinin belalı kimselerle karşılaşacağına yorumlanır.


Rüyada Cinsel Organdan İrin Aktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında cinsel organdan irin aktığını görmesi, kişinin iş hayatında günden güne yükseleceğine yorumlanır. Kişinin rüyasında cinsel organdan irin aktığını görmesi, rüya sahibinin yeni insanlarla karşılaşacağına delalet eder.


Rüyada Başkasından İrin Aktığını Görmek

Kişinin rüyasında başkasından irin aktığını görmesi, rüya sahibinin yakın bir arkadaşından destek göreceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında başkasından irin aktığını görmesi, kişinin hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret eder.


Rüyada Burundan İrin Aktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında burundan irin aktığını görmesi, kişinin küs olduğu kimselerle arasını düzelteceğine tabir edilir. Kişinin rüyasında burundan irin aktığını görmesi, rüya sahibinin sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.


Rüyada Kan ve İrin Görmek

Kişinin rüyasında kan ve irin görmesi, rüya sahibinin hayatında karşısına daima engel çıkacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında kan ve irin görmesi, kişinin kötü günler geçireceğine yorumlanır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum